etkinlik hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Yalancıyarim tarafından 16 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görevde ejderya yumurtası harca diyor bulamadım nerden harcıyoruz

2. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar
    Tüccarlarda harcanacak. kaçakçı jack veya john yada jim. :)

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Belirtildiği gibi tüccarların çıktığı zamanlarda güvenli limanlardaki kaçakçılarda harcayabilirsiniz. Tüccarların çıkma saatini etkinlik sıralamasına baktığınız bölümden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla.

4. GeDaZ

GeDaZ User

Yumurtalar durduğu yerde azalıyor zaman harca bilmem kaç saat bekle bulamazsan avucunu yalarsın etkinliği olmuş insanlar işte çalışır uyumak zorundadır 3 saat zaman ayırma çok büyük bir parça bu etkinliği yapanın 7 24 oyun hayatları olabilir oynayanların haytlarının merkezi değil bunu unutmaları acınası bir durum .

5. 1 saattir hiç batmadan batırılmadan yumurta kastım kastıhım yumurtalar en az 10. veya 15 bin olması laazımken yumurta teslimi yapacahımız saatte yakın4 bine düşüyor ne hikmetse yumurtalar hızlı bi şekilde kendilihinden azalıyor bu nebiçim bi yönetim bu ne biçin oyun anlayışı bu ne biçim bir sistem yazıklar olsun gecenin 3 de foruma yazı yazıyoz hak aramak için nor mal günde bile oyucularına deher ve haklarını gözetmeyenlere göstermeyen bir yönetim gecenin 3 demi deger gösterecek bukadar emek hırsızlıhı olmaz olamaz ama seafight yönetimi kendinide aşmış insanların 3.5 10.15 bin saatlerce uhratıhı emeklerine bile göz dikmiş bukadar seviyesiz bir oyun sistemi olamaz söylenecek tek söz yazık diyecek daha bişey bulamıyoruz kalın sağlıcakla

ÐΛŁGΛКıЯΛЛ bunu beğendi.
  6. otomatikte oynayayn oyuncuların kastığı yumurtaları emeğiyle oynayayan oyunculardan keserek açığı kapatacak seafight ne yapsın bir saatte yüzde 30 dan fazla kesinti yapılıyor nasıl bir akıl tutulması var bu programcılarda allah akıl fikir versin dün benim için etkinlik bitmiştir insanları keriz yerine koymaktan başka yaptığınız bir durum yok kusura bakmayın ama her yazdığımız sitem ettiğimiz şeylere farklı bahaneler üretmekten başka yapılan birşey yok 2 sefer yumurta veren npc den 1 sefere yumurta düşüyor onuda 1 saatten fazla zaman geçince yüzdelik dilimden kesiyorsunuz bu şekilde devam edin neymiş yamadan sonra safanad veriyormuş yulong veriyormuş insanlar yumurta gidiyor diye barım barım bağırıyor siz neyi neyle düzeltiyorsunuz.

7. Merhabalar ,

Ne kadar sürede bir gemiden yumurtalar kaldırılıyor. Tüccar çıkınca hemen kaldırılıyor tamam anladık da bu kadarda sık arayla gemiden kaldırma da olmasın yani yazık günah. Tek de gemiden kaldırılan yumurtaya bakar mısınız Allah aşkına.

2024-04-17 14:27:20
    2021 x Tatlı Ejderha Yumurtaları kaldırıldı. Nedeni: Etkinlik çarkçısı.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam arkadaşlar,

Mesajlarınızı tek tek okudum, etkinlikte tekrar değişiklik yapılması konusunda geribildirim yaptık umarım tekrar bir güncelleme olur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.