Etkinlik Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tanerm54 tarafından 14 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tanerm54

tanerm54 User

etkinlik tamamen çöp. fazla sürmesin lütfen biran önce bitip yeni etkinlik başlasın

ARAKLILI bunu beğendi.
  2. ARAKLILI

ARAKLILI User

böyle rezil bir etkinlik görmedim oyundan soğudum resmen mini görevmiş yapılmıyor ki görev domuz habire kayboluyor sıkamıyorsun oda sıkmıyor boşa giden nişan ve gülle cabası böyle görev etkinlik mi olur keyfim kaçtı :/

3. Domuz kayboldugu zaman renkli parçaların üstünde çıkıyor. Takip edeceksiniz. ilk hangi parçanın üstünde durduysa onu vuracaksınız. 4 tane parça var dikkatli takip edin. ayrıca bazen 2 kere aynı parçanın üstünde oluyor. örneğin 2 kere mavide cıktı 1 kere sarı 1 kere kırmızı bir kere yeşil. mavide cıkana 2 kere ateş edip sarıya tek kırmızıya tek yeşile tek atış yapacaksınız. oyun gayet basit. 16 kere bitirdim. ama tasarım falan alamadım hala. karlımı diye sorarsınız hayır değil inci falan vermiyor:) verdikleri bunlar 2018-08-15 03:20:13 1 x Büyülü nişan aldın. 2018-08-15 03:20:13 3 x Işık yayan ruhlar aldın. 2018-08-15 03:20:13 30 x Lanetli ruhlar aldın. 2018-08-15 03:20:13 9370 Elit Puan aldın.

ARAKLILI bunu beğendi.
  4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinliğin süresini belirlemek bizlerin elinde değil.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.