Etkinlik Görevi Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BEYOĞLU2 tarafından 24 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Merhaba,

Etkinlik görevlerinde Okunamayan Parşömen 2 Topla parçasını hangi npc den alacağız??

İyi Çalışmalar Dilerim

2. mertt80

mertt80 User

Bulabilen var mı bunu ?

3. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Sanırım yok yetkililerinde bilgisi yok galiba

4. mertt80

mertt80 User

@ShaDe. Etkinliği bu kadar gizemli yapmasaydınız be :)

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Atlantis görevlerini yapmalısınız.

Saygılarımla.

SHARONLEE bunu beğendi.
  6. ShaDe.

Selam,

Bazı etkinlikler epey gizemli oluyor haklısınız. :):)

mertt80 bunu beğendi.
  7. denizaltı görevlerinide yapın ve görevleri yapmaya devam edin gerçek ebeveynler de tamamlanıyor

SHARONLEE bunu beğendi.
  8. durub harıtası hangısı gorev yaptım ancak hıc saymadı 6 portalıda yaptım tek olarak saymadı nerden gırmelıyım gurup harıtası yapmak ıcın

9. ShaDe.

Mini oyunları tamamladıktan sonra ortada büyük portal aktifleştirmeniz gerekiyor.

10. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Birde bu karen figürü günde 10 arkadaşımla giriyorum hala alamadım buna bir çözüm yolu bulunsa artık.

11. shade bu gizemli yardımcı nerde cıkıyor acaba görevlerini yaptık teslim edeilecek olan gizemli yardımcıyı bulamadım yardımcı olursanız memnun kalırım acil

12. KILIÇ

KILIÇ User

Görevi yaptığınız haritada koordinata gidince çıkıyor. Gizemli yardımcı ve harita üzerinde görünür durumda.

13. tşk ler kılıç buldum kerdeş seni forum yöneticisi yapsınlar senden iyi shade olur :))işin rast gitsin kardeş

14. ShaDe.

Cevabınız için teşekkürler, konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.