etkinlik görev sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve frencali[HHK] tarafından 24 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinlikde dün yaptıgım görevler sayaçtan düşmedi sebebi nedir merek ediyorum normalde 2 görev yaptım ama sayaç niye aynı bir gilgi varmı acaba teşekkür ederim şimdiden

2. bakın yine görev yapıyorum sayaç düşmüyor bununla kim ilgilenecek bu şekilde 4 görevim sayılmadı akadar emek boşa gidiyor lütfen ilgili arkadaşlar bir baksın

3. OTYKEN

OTYKEN User

Görevin adıyla etkinlik görevinde istenilen görev farklı olabiliyor etkinlik kısmına gelin bitirme görevine tıklayın orada görev tamamla diyor eğer ismi varsa görevin sayar ismi yoksa sadece tekrar eden görevdir.

4. teşekkür ederim ama günlük görevleri saymaması normal mi 2 gündür saymıyor etkinlik işlevi günlük görevleri sayması gerekmiyormu

5. OTYKEN

OTYKEN User

Eğer etkinlik tamamlamadıki yer 9 daysa normal olan bu daha etkinliği 2.fazı gelecek o zaman tamamlanacak etkinlik şu an tamamlanmıyor zaten

6. 9 olması gerekiyor.Hiçbir gün atlamadım ben de

7. teşekkür ederim blginiz için

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.