Etkinlik Anahtarları ve Ruhlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve qsakirqe tarafından 22 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. qsakirqe

qsakirqe User

Neden hala dönüşüm yapılmadı ? Bir sorun mu var oyunda ? @Star

2. Oyunda sorun yok kardeş geçen sefer den kalan etkinlik ye 900 lanetli ruh vardı adamlar son etkinlik ye ruhları altına dönüştür du şimdi ise bekliyor nedenine gelirsek de bu ıskarmoz tarifleri ve diğer paketleri ruhla alınabilir haldeydi kimse alamasin diye sadece ruhları takas ettiler almak istiyen de bot a gemisini koyup tekrar aldı şimdi derler merkez ekip tarafından biliniyor gereken yapilcak düzelecek derler inanmayın ,her etkinlik sonunda etkinlik bitiminde takas olcagi diyor ama kaç etkinlik geçti takas olmadı ama işlerine nasıl geldiyse öyle davranıyorlar benim anlamadığım ise bu oyun böyle kötü gidişatı varken hala paket alıp bunları sahada sorumsuz nasıl yapıyorlar

3. qsakirqe

qsakirqe User

Bilseydim bu kadar anahtar almazdım. Tonla anahtar şuan gemide ya :(

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Merkez ekipten konu ile alakalı herhangi bir bilgi gelmedi. Geldiği zaman forumdan duyuru yapacağım.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.