Eski Seafight Hakkında Yetkililerin Görüşü

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve STATIC! tarafından 24 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski seafight geri dönsün mü?

1. Evet

85,0%
  2. Hayır

15,0%
  1. STATIC!

STATIC! User

Her ne kadar imkansız olsada eski seafight'ın geri gelmesini birçok kullanıcı gibi bende istiyorum. Adminlerin bu konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum. Oyunun yeni hali sizce daha mı güzel yoksa eskisi gibi olsa daha heyecanlı olur muydu ya da bu konu hakkındaki çoğunluğun görüşünü gerçekten gerekli yerlere iletiyor musunuz?

Oylarınızı da kullanırsanız sevinirim :)

2. sen yazmadan iletmişlerdir şüphen olmasın .d

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tabi raporlarda sizlerin isteklerini iletiyoruz :) Şüpheniz olmasın. Fikrimi ise kendime saklamak istiyorum :) Başka arkadaşlar cevap verebilir konuyu kilitlemiyorum.

Saygılar.
    İyi oyunlar, Keyifli forumlar.

4. Yasir2358

Yasir2358 User

Nostalji bir server açılabilir aslında o eski efsane tek gemi olarak savastigimiz donemlerin tadı bambaşka 'ydı
    Top satışı yerine inci ve vip ten kazanc saglayabilir seafightta

STATIC! bunu beğendi.
  5. STATIC!

STATIC! User

Bir ümitle bekliyoruz bakalım hemen hemen her gün kontrol ediyorum herhangi bir değişiklik olursa diye :)

6. ne eskisi kardeşim millet marsa yolcu taşımaya başlayacak sen 2008 geri dönelim diyorsun

7. STATIC!

STATIC! User

Antalyalı kardeşim nostaljiden pek anlamıyor gibisin. Yinede saygı duyuyorum.