Ergiyen ve Maksimum Darbe Puanı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KØPUYØЯUZ•BU│GΞCΞ tarafından 1 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. taşlara çok darbe takmadan sadece genişletme ile 2m can yapmak istiyorum . Kaç ergiyen lazım mantığını anlıyamadım .
    Atıyorum 5. seviye ergiyen takılı yüzde 50 can veriyor . 500k ham can var yüzde 50 ergiyenden gelir. 750 olur değil mi millet ergiyeni peş peşe takınca ne kazanıyor ? Hasar önleme mi geliyor sadece YOKSA ;

5. seviye ergiyen taktım bir de 0 seviye ergiyen taktım kuzgundaki gibi oranlı olarak ortalaması mı alınıyor ? Yani ikisini takınca yüzde 50 den daha az mı can kazanırım .

VEYA hem yüzde 30 hem yüzde 50 kazanıp . 500k hp var 5. seviye ergiyenden 250 k gelip , 0 seviye ergiyenden ( 500x 30 /100 ) 150 k da ordan gelir toplamda 400k can kazanıp 900k canım mı olur ??

hepsi can veriyor desek 0 level ergiyen 35 yer tutuyor . 600 genişletme yerim olsa 17 tane ergiyen takarım .
    birinden 150 k geliyosa 17x 150 ,, 2 buçuk milyon eder 500 de bende var 3m ediyor toplam .
    BİRİ AYDINLATSIN LÜTFEN . ne indekste var ne konu açılmış sır gibi duruyor bilen biliyo bilmiyenler habersiz kalıyor.
    ona göre paket alacağım

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geminize ne kadar fazla yüksek seviye ergiyen kaplama koyarsanız geminizin darbe puanı ve hasar önlemesi o kadar yüksek olur, diğer uzatmaları ergiyen kaplamaların yanına eklediğiniz takdirde darbe puanınız düşer.

Saygılar.

3. Elindeki ergiyen kaplamaları en yüksek seviyeye getirmeye çalış. Ardından kaledeki can kalelerini tak, hızı falan çıkart. Ayrıca can veren bazı bufflara sahip olmalısın. Paslanmaz Çelik Güçlendirme, Barikatlı Üst Güverte vb.

Ayrıca ergiyen kaplamayı farklı seviyelerde takmak alacağın faydayı düşürecektir. Eşit seviyede belirli bir sayıda takmalısın.

Ergiyen kaplamanın verdiği özellikler:

Benim tavsiyem 15 küsur 5. seviye ergiyen kaplamaya sahip ol, yanına kuzgun veya ıskarmoz kombinasyonuyla.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.