Ergiyen Kaplama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 28 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Selam
    Gemiye Sadece 5 adet 5. seviye egriyen takınca gemi dp si 1.867.000 bin oluyor lakin üstüne 1 veya 5 adet daha takınca aynı şekilde 5.seviye egriyen hiç bir şekilde dp yi arttırmıyor yine aynı DP de kalıyor 5 taneden fazla takamıyormuyuz eger bir değeri olmuyorsa ne diye bi taraflarımızı yırtıp o egriyenleri alıp seviyelendirdim.BU bir teknik sorunmu yoksa böyle olasımı gerek bilelim de daha fazla almayalım.
    Ayrıca bi sorun daha var bazı arkadaşlar konu açıyor oyun donuyor diye onları tanımam etmem aynı yerde değiliz hatta aynı şehirde bile ama oyun bende de donuyo yani sorun bizim internetlerimizde değil sorun oyunda bütün gün chat ta insan lar şikayet ediyor o sorun yok diyenlere söyleyin oyuna girip baksınlar masa başından ahkam kesmesinler.

Son düzenlenen: 28 Aralık 2023
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ergiyen kaplamayı tek başına veya daha fazla sayıda koyduğunuzda canınız aynı miktarda artar, değişiklik olmaz ancak hasar önlemeniz yükselir, bu şekilde çalışmakta. İkinci yazdığınıza gelince ise oyun donması ile ilgili mesajı yazan bir kişi olduğu için ve o esnada oyunda mesajda bahsedildiği gibi sürekli bir donma yaşamadığım için o şekilde yanıtladım kendisini bireysel bir problem olabileceğini düşünerek. Mesajımda herhangi bir ahkam kesme kesinlikle mevcut değil, sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, lütfen daha nazik olalım.

Saygılarımla.

3. kRaL-28

kRaL-28 User

yav yeter be kardeşim yeter şu resetinize oyundan soğudum yawwww

4. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

aynı seviye olmak şartı ile 1 adet ergiyen ve 10 adet ergiyen size aynı can miktarı bonusunu sağlamaktadır. 1 adetten sonra taktığınız her ergiyen sadece +1 hasar önleme verir.
    eğer ergiyenin yanına başka malzeme yerleştirirseniz verilen can puanı bonusunda azalma miktarı meydana gelir ama hasar önleme bonusunda bir düşüş olmaz.

5. Mister_No

Mister_No User

Shade ben de sana ahkam kesiyorsun demiyorum zaten o sana oyunda sorun yok diyen kimse onlara söylüyorum ben burda cok gördüm cm olup oyunu dahi oynamayan diyorum ki o sana söyleyenler kimse arada bir oyuna girip bir baksınlar nerde sorun var nerde problem oluyor örnek ben uçuruma giriyorum yanımdaki gemiye sıkmak için 4 tur atıyorum niye gemi yanımda gözüküyor oysa o başka yerde veya oyun takılıyor sıkmıyor normal haritada gemiye sıkıyorum canı isterse duruyor sıkmıyor atlantise giriyorum güvenli limanda hiç birşey yok çık gir yapıyorum düzeliyor aynısı atlantisten cıkıyorum normal harita oluyor daha sana burdan dile gelmeyen bir çok şey sayarım eğer ben müşteri isem haklıyım oyun sorunlarını ortadan kaldıracaklar insanlar burada kafa dağıtmaya oyun oynayıp zevk almaya geliyor işlerini düzgün yapmayanlar yüzünden mağdur olmak zorunda değiller yine sana belirtiyorum bunların hiçbiri senin sorunun değil sen iletirsin sadece lakin bu sorunları giderecek olan sorumlularında biraz çalışmaları gerekiyor.

6. Yazdıklarınız da haklısınız, bir çok eksiklikler var, programcılar yeteri kadar çalışmıyor sanırım, durum onu gösteriyor. Bunlar bilinen sorunlar forum yetkilileri bu konuları bildiriyor merkeze, ama sorunlar çözülmüyor. Örneğin pazar yeri; oyun açıldığından beri aynı hiç değişmedi. donmalar kasmalar devam ediyor, oyun bozuklukları devam ediyor, yenilik ve bakım şart..

7. Mister_No

Mister_No User

Artık insanlar buraya yazılan sorun ve problemlere bakıp geçmekle yetiniyor chatt a ve ya dc ,ts de her gün bu sorunlar konuşuluyor mutlaka fakat burdan kimse yazmıyor çünki bir çözüme ulaşmıyor en son örnek bahsettiğim oyun donması 1 kişi konu açıp sorun bildirdi diye ve kimse de altına birşey yazmadığı için zannediliyor ki sorun sadece onda oysa sorun birçok kişide kimse yazmaya tenezzül etmiyor artık çünki hiç bir sorun çözülmüyor insan lar alıştı oysaki burda oyun yöneticileri programcısı kimse artık insiyatifi ele alıp bu sorunları araştırıp ne kadar büyük veya küçük olursa olsun bir çözüme ulaştırmaları gerekirki insanlar keyif alsın.

8. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

bana göre: açıkcası adamların pek umruna değil. çark dönsün yeter bunlar için. gerçek paranın söz konusu olduğu durumlar haricinde bir gelişme görmedim. buglarla uğraşıp duruyorlar(sözde). kesinlikle oyuncu odaklı bir oyun değil.al gülüm ver gülüm. talep et butonu çöker oyuncuya bilet kesillir. farkında olmadan fazladan genişletme(bug vardır) atar oyuncuya kesilir bilet. daha bir çok şey var. göz göre göre verdikleri topları 2 hafta önce hesaplardan çektiler., millet paket çekti/emek harcadı be onlara.bundan ötesi yok. bizim buradaki yetkililerde üstüne düşeni yapıyordur bildiriyordur elbet ama artık yapımcılarda nasıl bir rahatlık var pes doğrusu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.