EP - TP kazanımı konusunda adaletsizlik olması hk.(Tüm Sunucular)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve CeyCey[PRO] tarafından 9 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    EP kazanımı konusunda adaletsizlik olduğunu düşünmekteyim.
    1- PVP sunucuları ve PVE sunucularında bulunan oyuncuların sezon sıralamasında aynı kefeye konması konusunda adaletsizlik olması.
    2- Yeni başlayan bir oyuncunun herhangi bir EP-TP katlayıcı ürüne sahip olamaması(Mum-Kardan Adam-Kış Işığı vb.) aynı sıralama listesinde herhangi bir eski oyuncu ile aynı sıralamada yarışmasını mümkün kılmamakta. Bu konu hakkında şirket politikasını öğrenmek ve bilgi almak isterim.
    Daha önce bu konu hakkında herhangi bir konu açılmış mı bilmiyorum fakat bu konu hakkında bir gelişme veya geliştirme olacak mı acaba ?

2. bu oyuna yeni oyuncu başlamaz dostum daha önce oynamışsındır eminim ki , ya eski hesabınla devam et yada kış etkinliğini bekle...
    dediğin yeni oyuncu eski oyuncu ayrılı yapılmıyor lig sıralamasını düşün tüm svler yarışıyor yani senin dediğin hesapla sv sv ayrılması lazım o sıralamaların , bokor kupasının sv sv ayrılması lazım eşit olması için ama olay bir havuzdan ibaret , 10yıl önce başlasanda bu yarıştasın 1gün önce başlasan da

3. Bu oyuna yeni başlayan ve/veya daha önceden oyunu oynayıp eski hesabı ile oyuna geri dönüş yapan bir oyuncu için şartların asla eşit olduğuna inanmıyorum maalesef. Belki ileriye dönük bir eşitleme gibi bir çalışma vardır diye umut ederek öğrenmeye çalışıyorum.

4. :)

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ligden bahsediyorsanız o konu daha önce iletildi.
    Bazı etkinliklerde bahsettiğiniz ürünler pazara ekleniyor. EP ve TP günlerini de sandıktan toplamalısınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.