En Çok Aranan Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_most_wanted.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. -DEXTER-

-DEXTER- User

Saba kazanı türkiye saati ile 14.00 da mı açıklanıyor

3. bokor değişti arkadaşlar artık tüm oyuna tek ödül dağıtılacak ondan bişi alamadınız
    yaz saati uygulamasına geçildiği için 1 de açıklandı bokor

4. 23baron23

23baron23 User

bir görev için 1 saatir npc arıyorum npc sayılarını artırabılırmıyız

5. pr0digys

pr0digys User

Ben etkinliği sevdim, sandıklardan ve gemi enkazlarından çıkan topların çeşitliliği çekirdek kasmamızı sağlıyor bu çok güzel. Aynı zamanda küçük etkinliklerde top kasıp büyük etkinliklerde de korsan zaferi kasma mantığı çok hoş olmuş güzel bir strateji bu.
    Sorular:
    1- Kanun uygulayıcısı ödüllerindeki ilk 3e verilen haydut kovalayıcısı, 4-10 kısmına verilen haydut takipçisi, 11-15e verilen haydut avcısı ve 16-20ye verilen haydut katili tam olarak nedir?

Eksikler:
    1-Çıkan npc sayısı arttırılmalı bir gemiye 10 kişi falan vuruyoruz en az.
    2- Etkinlik anahtarı satın alamıyoruz ve sandık sayısı, gemi enkazı sayısı çok az.

VibraForum, -DEXTER- ve wox42 bunu beğendi.
  6. ShaDe.

Yama ile etkinlikte düzenlemeler yapılacak arkadaşlar.

7. Kunt_29

Kunt_29 User

Npc ler loki planı vermiyor.Yüzde 2 hasarı geçtim kaç tane tek kestim vermiyor.Nasıl alacağız marketteki öğeleri?

8. ShaDe.

Hesabınızda bir adet olabiliyor en fazla, harcadıktan sonra tekrar alabilirsiniz.

9. Margo

Margo User

ohoo ölme eşegim ölme en azından 5 10 sınır olsun 1 çok az

10. Kunt_29

Kunt_29 User

Teşekkürler bilmiyordum öyle olduğunu.

11. ShaDe.

Rica ederim, iyi oyunlar.

12. ShaDe.

Çok zor değil yapması aslında zehir kalpliye denk gelirseniz bir tane alıyorsunuz direkt ve canı çok az.

13. VibraForum

VibraForum User

Merhaba ,

Kanun ödülleri Haydut kovalayıcı , takipçi gibi rozet tarzı şeyler nedir sağ tarafa seçmeye mi yarıyor farklı birşey mi acaba ?

14. En az %2 hasar veren oyuncu, Loki'nin Gizli Planları kazanacak. evet doğru ama 1 tane varsa vermiyor. onu harcayıp tekrar gemi vurun o zaman alın. siz de bir şey beğenmiyorsunuz hee : )

15. loki planlarının 1 fazla depolanamaması çok saçma olmuş. her seferinde 1 market alışverişi yapmak çok sıkıcı. depolama sınırını arttırmak lazım.

16. etkinlik puanı nasıl kascaz sadece enkaz keserek mi yapacz

17. görev yaparak

18. görev nerden alınıyor

19. VibraForum

VibraForum User

Cevap aldınmı nedir o 1-3 4-20 aras ı