En Çok Aranan 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 24 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

Most Wanted.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan En Çok Aranan etkinliğimiz hakkındaki görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Top vermiyor etkinlik ne anladım ki ben o zaman buffları ne yapayım :d

3. sayın cm kanlı bıçak etkınliğinde son atışmı en cok hasarı veren mi puan alıyor son atış yapıp puanı aldılarda sıralama puanı

VIKING2135 bunu beğendi.
  4. karaborsa içerikleri kötü , npc ler aşırı fazla vuruyor , karlı hiç bir yanı yok etkinliğin ayrıca kasılan ruhlarla alınabilecek faydalı bişe yok en azından para yatıramayan insanlar içinde kasılan ruhlarla top vs. verseydiniz

VIKING2135 bunu beğendi.
  5. @Star lütfen sezon görevini değiştirin 155 sistemi nasıl keselim darbe yapsanız olmaz mı yada küçük sistemler de kesilince sezona sayılsın bari

6. etkinlik de ilk 100 'e girenlerin hepsi bot benden bu kadar etkinliği bitirdim

kara3535 bunu beğendi.
  7. etkinliği bitirdim önüne gelen etkinlik npclerine sıkan tiryaki :D ayrıca üzüldük bayaa :D