Emeklerimin Karşılığı??

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cennetercan tarafından 25 Nisan 2026 22:27 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. açarım çünkü ben o safanad'ları kasmak için saatlerimi günlerimi harcadım sizin yaptığınız etkinlikte yazdığı gibi Yumurtaların karşılığı Safanad olacak yazdınız bende yazdığınıza istinaden saatlerimi harcayarak yumurta kastım benim emeğimi hiçe sayamazsınız BENİM EMEĞİMİN SAATLERİMİN ve GÜNLERİMİN KARŞILIĞINI KAFANIZA GÖRE GERİ ALAMAZSINIZ. madem alacaktınız yaptığınız etkinlik açıklamasında ona göre yazacaktınız bizde ona göre hareket edecektik. Bana ulaşmanıza gerek yok burdan yazınız konunun cevabı ney ise ona göre yazınız hata varsa yoksa oysa buysa değildir cevap tektir nettir ucunu açık bırakmanıza gerek yok.

Son düzenlenen: 25 Nisan 2026 23:52
    iskelet bunu beğendi.
  2. Serdümen

Serdümen User

Dostum hissetiklerini anlıyorum ancak çoğu zaman bu tür çevirmeler bire bir olmuyor. Keşke 350k safanadını olduğu gibi alsaydın fakat şu konuda haklısın, bu tür 'denomination' dediğimiz bölmelerde en azından 0.20 uygulanabilirdi, mesela 350k yumurta yaptın diyelim 350.000x0.20 yani yüzde 20 den 70k safanad alabilmeliydin bu konuda da yönetimi eleştiriyorum. Gerçekten 350k yumurta karşılığında 700 civarı safanad vermek adaletsizce olmuş.

3. “Hayır, bu öyle basit bir yanlış anlaşılma değil. Etkinliğin en alt kısmında açıkça şu ifade yer alıyordu:

Etkinlik sonunda etkinlik anahtarlarıma ne olacak?
    Etkinlik anahtarları normal sandık anahtarlarıyla takas edilir. Atlantis etkinlik anahtarları Atlantis normal sandık anahtarlarıyla takas edilir. Mutant Yumurtalar Safanad ile takas edilecektir.’

Bu yazıya istinaden bana 350K Safanad yüklendi ve birkaç saat sonra geri alındı. Şimdi çıkıp oranlama vardı, çarpma-bölme yapılacaktı, farklı hesaplandı” deniyorsa soruyorum: Madem öyleydi, neden açık açık Mutant Yumurtalar Safanad ile takas edilecektir’ yazdınız?
    Ben bunu gördüm diye günlerce emek verdim. Geceleri yarılarına kadar oyunda kalıp sırf Safanad kasmak için gemi yumurta batırdım. Pazardaki alışverişlerimi buna göre yapmadım. İnsanlar zamanını emeğini oyun içi kaynaklarını bu açıklamaya güvenerek harcadı.
    Şimdi yapılan şeye bakıyoruz 1 anahtar karşılığında neredeyse 0,0001 anahtar verilmiş gibi komik bir sistem uygulanmış. Böyle bir sistem ne mantıklıdır ne de adildir.
    Bunun yetkiyle veya başka bir bahaneyle açıklanacak tarafı yok. Ya yazdığınızı açık ve doğru şekilde yazacaksınız ki insanlar ona göre hareket etsin ya da yazdığınızı uygulayacaksınız.
    Canım sıkıldı, sistem değişti o oradan geldi bu buradan gitti mantığıyla sonradan kural değiştirilmez.
    Ortada insanların emeği zamanı ve verdiği karşılık var. Bu kadar açık yazılmış bir metnin sonradan aksi uygulanıyorsa bunun adı hata değil insanları mağdur etmektir.

Bu hatadan ivedilikle dönülmesi gerekiyor...

iskelet, akyol37*frm* ve Serdümen bunu beğendi.
  4. akyntown

akyntown User

eskiden safanatmı vardı boşver

5. Mesken29.

Mesken29. User

yönetim sadece (para) ödeme problemlerinde ilgileniyor kardeşim bu kadar arka arkaya konu açman bir şey ifade etmez uğraşma boşuna.

6. fustfear

fustfear User

The rewards from the event haven't been credited to my account. I kindly request that you resolve this issue.

7. fustfear

fustfear User

bana da 300 k safanat yüklendi sonra geri aldılar. admin sizden ricam geri verin safanatlarımızı.

8. Gücümün yettiği yere kadar uğraşırım. çünkü benim emeğim var harcadığım günlerim var basit bir durum değil bu yapılan.

9. Etkinlik sona erdiğinde elde kalan etkinlik eşyalarına ne olacak?
    Etkinlik Sonrası Telafi Aşaması sırasında:

· Etkinlik Anahtarları → Sandık Anahtarlarına dönüştürülür.
    · Atlantis Etkinlik Anahtarları → Atlantis Sandık Anahtarlarına dönüştürülür.
    · Düşmanın Planları → Sabit bir oranda Yulong sikkelerine dönüştürülür.
    · Etkinlik Puanları → Sıralama ve ödüller işlendiğinde silinir.

bak mesela burda belirtilmiş sabit bir oranda diye Yumurtalarda bu yazmıyor.

Son düzenlenen: 26 Nisan 2026 13:26