Elit Puan

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve inmez6363 tarafından 11 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. inmez6363

inmez6363 User

Arkadaşlar Lütfen Konularıma Gereksiz Cevap Atmayın
    Mümkünse Sadece Forum Yetkililerinin Cevaplamaları Benim İçin Yeterlidir
    Bu Forumda Hepiniz Benden Zekisiniz Ve Ben İlk Harflerİ Büyük Yazan Bir Zavallıyım.
    Bu Konuda Anlaştığımıza Göre Müsadenizle Yetkili Arkadaşlardan Oyun Hakkında Forum Üzerinden Bilgi Alışverişine Devam Etmek İstiyorum İyi Oyunlar.
    İyi Çalışmalar Tüm Yetkili Ve Yöneticilere Sorum Şu Benim Elit Puanım 5.000.000'a Ulaşır İse Deniz Atı Ligine Girdiğim Gibi O Lig İçerisinde Bulunan Tüm Tasarımları Alabilirmiyim Yoksa Elit Puanın 100.000.000'a Ulaşmasımı Gerekiyor?
    Cevap İçin Şimdi'den Tşk.

2. Forum yetkilisi değilim ama isyanını görünce dayanamadım yazmak istedim, arkadaşım anladığım kadarıyla elit seviye tasarımlarını göremiyor nasıl ulaşacağını bilemiyorsun, şayet senin niyetin elit seviyeye göre tasarım almak ise o konuda oyunda hata vardı, yakın bir zamana kadar tasarımları anasayfadaki karaborsa linkinden alırdık, sonra linkleri kaldırıp oyun içine taşıdılar ama tasarımları alabileceğimiz kısmı taşımayı unuttular/koymadılar.
    Yanılmıyorsam henüz düzeltilmiş değil.
    Yani en yüksek ep ye veya lige girsen de / ulaşsanda seviye tasarımlarını alabileceğin bir ekran vs henüz yok.
    Salt soruna gelir isek
    Şu konuyu incelemeni tavsiye ederim:
    https://board-tr.seafight.com/threads/seafight-lig-sistemi-s-s-s.78352/

Konuya göre lig içerisindeki tasarımlar için şu şart yeterli:
    "Daha önceden ELP seviyemize bağlı olarak atladığımız elit seviyelerimiz kaldırıldı. Artık bu seviyelerimizin verdiği tasarımları bulunduğunuz lige göre karaborsadan paket halinde alabileceksiniz."

Yani lige girmek ile birlikte o ligteki tasarımları paket halinde alabiliyorsun. Ama sorun şu ki karaborsa olmadığı için paket yok :)

İyi oyunlar dilerim.

inmez6363 bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hangi lige geçerseniz o ligin tasarımlarını alabilirsiniz.

inmez6363 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.