El Dorado Yeteneği Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve çAğRı tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çAğRı

çAğRı User

eldorado bufunu acmak ıcın 150 canavar batırmamız gerekıyor. bu sayı cok fazla ve canavar bulamıyoruz. bunun yerine 10 bın canavar darbesını yok edınce eldorado özelliğinin aktıf olmasını istiyorum

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu raporlarıma ekliyeceğim. Umarım kabul görülür.

Saygılarımla.

3. içeriye girdiğimiz de sürenin biraz uzun olması bizi daha da cezbeder tmm oyun para odaklı ve veriyoruz da veriyorsak birazdabiz oyuncuların zevk ve eğlencelerini düşünün en azından süre uzasin zaten sandık altı üstü uzun süre kalsak ne olur kalmasak ne olur ...

4. madem güzel bısı yapıyorsunuz amaç bot kullanılmasını engellemek ıse 10 canavar kessın 2 dk sandık toplasın 150 tane nedır yaw oyundan soğutuyor bır de bu tur uygulamaları lütfen ankete gore yapınız musterı memnunıyetı onemlı degıl mı

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  5. Coder

Coder User

Hadi o neyse.. Kalamar özelliğini kullanayım dedim nedir ne değildir. Canavar avlayarak bonus ganimetler falan deyince 5-10k inci verecek canavarlar falan diye hayal ederek sabahtan beri canavar kesiyorum. Puanı doldurdum. Haritaya girdim nihayet. Sonuç mu? 10k altın 15 inci.. Nerden tutarsan elinde kalıyor..

6. tam bir saçmalık 35 saniye için 150 canavar öldüreceksin :D ahahha bu işin makulu nedir biliyor musunuz 10 canavar . 10 canavarı vur haritaya gir la 35 saniye zaten , ne yapacak adam yani

7. 20 tane felan toplayabiliyon heralde :) ödüllerde aman aman değil yani accuk daha fazla veriyo :) eski yetenek sistemindeki yetenekle daha çok alıyoduk :)

8. kesinlikle zamanı çok kısa canavar sayısının azalması çok mantıklı olur

9. 150 Nedir ya... Bence 500 olmalı 150 az hemen kesiliyor..!

10. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Kardeşim az söylemişsin 1000 yap :D