Ekran Kaydırma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve YERLIKULU-DİO tarafından 6 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. neden yavaş ilerliyor saga sola bigisi olan varmı

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yavaştan kastınız tam olarak nedir? Bir de istemciden mi yoksa tarayıcıdan mı oynuyorsunuz?

Saygılarımla.

3. HamsiBerat

HamsiBerat User

@Star ekran kaydırma değil; oyunda genel olarak takılma var supporta ticket attım ancak henüz geri dönüş alamadım arkadaşlara da sordum herkeste bir problem yok ancak onlarca arkadaşımdan sadece 2 tanesinde ve bende yaşadığımız bir problem bu.
    Problemin özeti de şu şekilde market sekmesini açtığım anda oyun tamamen donuyor market açmadığımda da donduğu oluyor yaklaşık 5-20 saniye arası. Bununla beraber gemiyi bir yöne hareket ettirirken geminin tepkileri 1 saniye ile 5 saniye kadar gecikmeli gelebiliyor. İstemciyi sildim tekrardan yükledim, tarayıcıdan girdim ancak hiçbiri fayda etmedi internet hızımda asla bir problem yok oyun açık iken hız testini yaptım, bilgisayarım farklı bir güncelleme yahut dosyalama ile asla uğraşmıyor. Sorunu çözmek için modemimi ve bilgisayarımı yeniden başlattım ama fayda etmedi.
    Sonuç olarak star adminim bu problemi yaşayan benimle birlikte 3 kişi olduğunu biliyorum 4. kişi de bu konuyu açan arkadaş ve bu son güncellemeden sonra her akşam 19.00 dan 00.00 a kadar yaşıyordum bugün sabah 11.00 den bu saate kadar yaşadım komple böyle oyunda sürekli kasma varken oynadım lütfen iletir misiniz konu açmak için sonraki güncellemeyi bekliyordum ama kabak etkinliğinin son 3 gününü bu şekilde geçirdim hazır konu açılmışken yazayım dedim.

4. Arkadaşa katılıyorum mağaza sekmesinde işlem yaparken özellikle sepete bir şey eklendiği takdirde arkadaki oyun 5-10 saniye arası donuyor ve hiçbir şekilde tepki veremiyoruz o an.

5. HamsiBerat

HamsiBerat User

@Star admin bu meselenin acil çözülmesi gerek dün ve bugün dahil olmak üzere resmen oyunu oynayamıyorum satın aldığım askerlerin süresi gidiyor ve ekranım sadece kasıyor ne savaşabiliyorum ne npc kesebiliyorum acil bir şey yapmanız gerekiyor ziraa oyunu oynayamıyorum 2 gün itibariyle....
    normalde böyle mağdur durumda kalınca kod verilmesi gerek ancak onun da olacağından şüpheliyim ne yazıkki oyunun bu haliyle oynamamıza razı geliniyor ne yazıktır ki. oyunun tek problemi bu olmadığı için öfkemi yansıtmak istedim umarım sizin iletişime geçtiğiniz kadro da oyuncuların bu öfkesinin farkındadır ziraa oyunu bırakanların sayısı çok ve bu gidişatla daha da artacak... oyundan soğuduğumuzu bilmenizi isterim.
    İyi çalışmalar.

6. Star

Anlıyorum fakat siz ve bir iki kişi dışında hiç kimsede böyle bir sorun olmuyor. Sisteminiz bunun için yeterli mi acaba?

Saygılar.

7. HamsiBerat

HamsiBerat User

Sayın @Star admin,
    Mevcut sorun ne benim sistemimde ne de internetimde eğer öyle olsaydı bu problemi son güncellemeden çok daha evvel yaşamam gerekirdi güncel sistemimin internet hızını ve sistemimin cpu ve ram kullanımlarını aşağıya atıyorum.
    Problem ne benim sistemimde ne de internetimde size 30 saniyeyi bulan takılmalardan bahsediyorum ve güncel sistemimle bu şekilde kasma yapabilecek hiçbir oyun mevcut değil.
    https://prnt.sc/1yopwht
    https://prnt.sc/1yoq3t7
    Güncel durumda son güncelleme ilk geldiğinde 3 gün boyunca gündüzleri problem yaşamamama rağmen akşam saatlerinde bu problemi yaşadım ancak 2 gündür aralıksız aynı problemi yaşıyorum.
    Lütfen gerekli mercilere oyunu oynayamadığımı, ne savaşabildiğimi ne npc lere vurabildiğimi iletiniz. Sinirimi bozan kısım da aynı sizin söylediğiniz gibi oyunu güncel olarak oynayan yaklaşık 70-80 kişiye sormama rağmen sadece 4-5 kişide yaşanması ve bu mağduriyetin nasıl telafi edileceğini gerçekten merak ediyorum anlaşılan yarın da aynı problemi yaşamaya devam edeceğim.

Eğer problemim çözülürse iyi çalışmalar dilerim aksi halde dileklerim pek iyi olmayacak.

Saygılar.

8. HamsiBerat

HamsiBerat User

@Star
    Bu konuya cevap dahi vermediğinize göre oyunu oynayan ve oynayışta problem yaşayanları görmezden geldiğiniz çıkarımını yapıyorum zira diğer konulara cevap verip bu konuya cevap vermemenizle zannettiğim bilgi bu yönde.
    Diyecek bir tek kelimem dahi yok artık herkese iyi oyunlar dilerim gerçekten komik şu karşı karşıya kaldığım durum :))

9. Star

Selam,

Diğer konulara cevap verip buna cevap vermememin sebebi merkeze iletmiş olup cevap beklediğimden ;) Dönüş sağlandığı takdirde buradan yazarım.

Saygılar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.