Ekran Çözünürlüğü

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Jonah96 tarafından 10 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jonah96

Jonah96 User

Oyun ekranında sepete tıklayınca açılan pencere oyun ekranının dışına çıkıyor ve kapatma tuşu gözükmüyor kapatamıyorum. Ayarları düzenlemeyi denedim olmadı. Çareyi bilgisayar ekranının çözünürlüğünü büyütmede buldum. Normalde 1280x720'de kullanıyorum ve bu değerlerde sepet penceresi ekrana sığmıyor. Ben her defasında pencereyi kapatabilmek için ekran çözünürlüğünü arttırmam mı gerekecek? Böyle bir hata şu ana kadar nasıl giderilmemiş?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuda son dönemde başka bir problem rapor edilmedi bize. Çözünürlük bilgisayar, monitörünüz, oyun içi ayarlar ve tarayıcı/istemci hangisinden oynuyorsanız farklılıklar ve böyle durumlar olabiliyor zannediyorum.

Saygılarımla.

3. Sekiro™

Sekiro™ User

masaüstünde mouse sağ tık>görüntü ayarları>metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir kısmı %125 ise %100 yapıp deneyebilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.