Ejderhanın Yükselişi Etkinliği - (Doğum Günü Etkinliği)

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. supremex

supremex User

yüzde kaç gelmesi lazım her sigma paketini aldim + keskin kiliç

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Tüm sigma paketlerini aldığınız takdirde %18 sigma ve %10 keskin kılıçlar indiriminin aktif olması gerekiyor.

3. supremex

supremex User

1 pakatte yüzde5 diyerimde yüzde 15 diyerindede yüzde 8 yaziyor+ doğumgunu yüzde+ 18 olması lazım deyilmi bunların toplami gelmesi lazım deyilmi

4. ShaDe.

Hayır sigma indirimleri paket sayısı arttıkça yükseliyor bağımsız şekilde toplanmıyor, şu an için ekstra doğum günü indirimi de mevcut değil.

Saygılar.

5. supremex

supremex User

bilgi için teşekkürler kolay gelsın

6. ShaDe.

Rica ederim.

İyi oyunlar. :)

7. Merhaba Atlantis'te benim denizaltı hatrı sayılır derecede iyi olmasına rağmen etkinlik npc'lerinin agresifliğine yenik düşmekte ki daha düşük seviye oyuncuların hiç şansı yok, atlantis npc'lerinin agresifliğini kaldırmak veya vuruşlarını düşürmek oyun eğlencesi açısından daha sağlıklı olacaktır.

8. Atlantis npcleri artırılmalı hiç bulamıyoruz

9. fizikci1

fizikci1 User

bence etkinlik çok iyi, ne kesersen kes baştan sona karlı, sona doğru yağmacı da çıkar mis.

Son düzenlenen: 14 Mart 2024
  10. fizikci1

fizikci1 User

dediğime kalmadan inci ile satılan konfeti güllesi yulong + ışık yayan ruh a dönmüş. Aklımdakini yazsam ban yerim.

11. sansar6161

sansar6161 User

Bu arada filo arkadaşlarımızın bir kısmı bu cephaneyi yüklü bir şekilde incisi olan aldı. Ancak ben inci ile alamadım şimdide daha da zorlaşmış bu durumun ilk baştaki gibi olması bizler için daha iyi olacaktır. Aksi takdirde bizim gibi oyuncular bu etkinlikten yararlanamayacak. Bunun olanla idare etmek kısmı dahil söz konusu olamaz. Çünkü biz inci dışında diğer şeyleri neredeyse kasamayacak kadar güçsüz bir konumdayız. Paketleri almış olsak bile..

12. etkınlık güllesi alamıyoruzzz.

13. obi7

obi7 User

Selamün Aleküm adminlerim konfeti gülesi alamıyoruz o yüzdende etkinlik kasamıyoruz eskisi gibi inciye dönmesini istiyoruz yoksa etkinlik kasamıyoruz güle yok teşekürler şimdiden

14. sansar6161

sansar6161 User

Kusura bakmayın ama bunun açıklaması olamaz yani şu an arkadaşlarım ts de oh biz aldık bile diyorlar. Benim ne eksiğim var

15. sansar6161

sansar6161 User

Derhal bu durumu lütfen düzeltin 4 milyon inciyle ne alabilirsem diye şükürle alacağım ya

16. doki125

doki125 User

Lütfen Konfeti cephanesini tekrar inciyle alınacak şekilde güncellensin Lütfen

17. işten gel iftarını aç oyuna bi gir gülle alamıyorsun ne güzel.

18. Konfeti güllesi tekrar inci ile alınacak şekilde pazara gelsin. Mağdur olduk gerçekten npc kesemiyoruz.

19. Cuba_Libre

Cuba_Libre User

900 Yulong sanki çok kolay kasılıyor gibi 2 sıkımlık bile etmeyen gülleyi 900 yulong yapmak neyin akıl karı bilmiyorum.
    90 bile olsa saçmalık. sandıktan çıkan bir gülle bu. saçma sapan işler yapmayın lütfen ya. illallah ettirdiniz.
    sigma aldırıp leş gibi paketler çıkarmak ta ne biliyim.

20. Siz yine iyi bize daha etkinlik gelmeden düzenleme yaptılar büyük ihtimalle hiç inciyle satılmayacak :D