Dur Daha Fazla Oynayamazsın

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve _-disinterested-_ tarafından 18 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yahu dünya üzerinde böyle bir saçmalığı yapacak bir şirket daha yok.Bot kullanımına karşı getirilen şey gerçekten çık sen bu oyunu oynama demek midir.Ben vaktim olduğu zamanlarda oyunu saatlerce oynamayı seviyorum fakat insanlar bot kullanıyormuş bu yüzden ben oynunu oynayamıyorum.Ah bigpoint hiç ama hiç şaşırtmıyorsun beni.Bu duruma müdahale edebilmek için yapabileceğimiz bir şey var mıdır?

RKgamerr ve golgr bunu beğendi.
  2. golgr

golgr User

bu konuda arkadaşa katılıyorum benim zamanım oldugunda oynamadıgım zamanları kapatmak için fazla oynadıgımda eksi muhabbetti geliyor. botlara çözümünüz sadece bot kullananlara olsun veya bir oyuncuya belli bir saat koymak siz oyunamı düsmektedir bu konuda sisteminiz düzgün calışmalı veya bu sistemi kaldırmalısınız bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor

3. sabahtan beri yarım saat çıkıyorum yarım saat giriyorum eksiden çıkıp geri giriyorum sürekli

4. Olay nedir arkadaşlar ben anlayamadım neymiş aldıkları önlem?

5. Macellan

Macellan User

Bu sistem kalkar ve bot kullanıcıları 24 saat aralıksız kasılsa daha kötü olmaz mı? Haftada belki 1-2 gün 10 saat aralıksız oynuyorsunuz diğer günler daha azdır sanırım. Çözüm tabi ki bu şekilde olmamalı ama aradaki uçurumu engelleyen sistem ben böyleyim diyor :'/

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sistemle ilgili gereken raporlar edilmişti fakat yapacak bir şey yok. Umarız değişir. Kalkmasa da iyileştirilmeli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.