Dünya Yaran Topu

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve DeadlyPoison tarafından 13 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar dünya yaran topu tarifi tam olarak hangi yöntemlerle bulabilirim ve 26 lvl altı en hızlı taç nasıl kasabilirim ayrıca taç paketleri önceden daha fazla oluyordu artık o kadar fazla değil yeni başlayanlar için kasmak çok zor bilgilendirirseniz sevinirim

2. MagicBarf

MagicBarf User

1- Satışa çıkan paketler, ve Sezon görevleri
    2- VCM Kar Fırtınası ele geçirerek amelelik yapabilirsin, veya 25 level olup günlük görevlerle 14k taç kasabilirsin(Keskin kılıçlarla 16-17k oluyor galiba matematiğini yapmadım)
    3- MMORPG oyun oynadıysan burada da aynı mantık, gemini geliştirmen için Altın>İnci>Taç>Yulong>Sikke sırasında kazanma zorluğu artıyor bilmem anlatabildim mi?

3. Teşekkürler peki başlangıç paketlerinden hangisini almamı önerirsiniz?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

5. MagicBarf

MagicBarf User

Etkinliklerden gelen paketleri beklemen daha mantıklı

6. Anladım şuan için 5 seviye balyoz veren paketten 2 tane almam mantıklı olmazmı hasar artırmak için

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Balyoz topu çoktan bitti. Artık kullanılmıyorlar bile. ;) Yerinizde olsam dünya yaran toplarına yönelirim.

8. Reis haklısın da onları da kasmak için Bi topa ihtiyacımız var benim 4 seviye 206 balyoz 4 seviye 50 tahrip edici 2 sv 40 acı verici 48 tane de dünya yaran top var nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra uzun zamandır oynamıyorum da

9. 59SoNeR59

59SoNeR59 User

para ile paket alacaksan biraz daha bekleyip daha sonra dünya 5 cıktıgında para ile paketlere yönelmen daha iyi olur o zamana kadar sezondaki görevlere odaklı oynayıp kalan zamandada inci ve tac kasmalısın para ile paket cektiginde ilk baslarda geliştigini düşünürsün ama daha sonra keske bekleyip son seviye alsaydım dersin :)

10. Yakın zamanda bir etkinlik var mı paket çıkacak mı ki

11. 1)5. Dunya yaran topu satisa ciktiginda 10 top 260 270tlden satisa çıkar
    2)5. Seviye dunyayaran satisa cikana kadar gecen sure zarfinda gucsuz kalacak
    3)dunyayaranlardan sonra nerden biliyorsunuz daha güçlü top gelmeyeceginide arkadasa bekle 5.seviye al onerisinde bulunuyorsunuzozaman okadar beklemis bir topun 5.seviyesi satisa ciktikcan bir sure sonra yeni top geliyor o toptan alır e onuda beklemis madem onunda seviyelenmesini beklesin diye diye oyunu oynayamaz.
    4)alinan dusuk seviyeli toplari karaborsada basabilir

Paket cekmek isteyen arkadasa onerim sudur geminde iskarmoz zincir fener sandal yok ise ara paketlerde top ile beraber bolca veriliyor topun dunyayaran 2 veya 3.seviye olmasinda fayda var gelecek vaad ettigi icin onun dışında yağmacı dışında paket cekmemeni oneririm.

vertice bunu beğendi.
  12. Tavsiye için teşekkürler peki hangi top karaborsa da dünya yarana dönüşüyor şuan için yağmacı paketleri ne zaman gelir acaba

13. Her topu 5/4 oranında seviye atlatabiliyorsun yagmacı karaborsasında bu oran normalde 3/2 olduğu için yağmacıda basmak daha mantıklı.Şu dönemde elinde olan balyoz ve alevleri 5.seviyeleri 3.seviye dünyayarana takaslayabiliyorsun 3 top başına 1 top olarak.Ama karaborsada çeviririm ümidiyle gidipte balyoz topu çekme :D Gemine alacağın paketin içeriğinde ıskarmoz zincir gibi donanımların olmasına özen göster eğer bunlara sahip değilsen.Şuan da oyunda en güçlü top 6.seviye acı verici ama 5.seviye dünyayaran acı vericiyi geride bırakıcak kalan hesabı sen kendine göre yapıp hangi paketlere yöneleceğini sonuçlandırmalısın.Şunu unutmaki Ne zaman bir topun son seviyesinden 25 25 normal paket parasına (200tl cıvarı) satarlarsa yakın dönemde yeni top çıkar geçmişte vudu topundada balyozdada acı vericidede bu oldu biraz bekleyim daha iyisini alırım diye birşey yok bu oyunda araba degil bu oyunu oynayamazsın yoksa :D içi boş paket çekme ıskarmoz zincir sandal fener bu malzemeleri gemine doldurduktan sonra sadece yağmacıyı çeksen bile gemin güçlü olacaktır.

14. 59SoNeR59

59SoNeR59 User

acı 6 seviye hemen hemen 1 yıldır güncelligini koruyor dünya topuda aynı olacak yeni cıkan topun 5 seviyesine kadar dünya 6 güncelligini koruyacagı için daha faydalı olur :)

15. Çok teşekkür ederim beyler şuan için toplarımı yazmıştım ıskarmoz 3 seviye 10 tane var fener var Bi 10 tane 3 seviye birtek zincir yok tekrar baktığında 206 4.sev Balyoz 2.sev 70 acı verici 4.sev 70 tahrip 48 dünya yaran var seviyesiz şu durumda yağmacı paketlerini bekleyeceğim sanırım önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

16. Aci verici topunun 10 adet en ust seviyesini alabilmek icin zamaninda 280 tlyi gecen paketler sunuluyordu bu paketin yaninda 200 lirayada 30 adet 4.seviye satilan paketler sunuluyordu sizce parayi bekletip en yuksegi ciktiginda az mi alinmali yoksa harcama bolunerek dusuk seviyeliden alip yagmacida seviyelendirerek mi alinmali :)

DeadlyPoison bunu beğendi.
  17. geminin kalelerini yeteneklerini bitir inci kas gemi için matareil yap bu oyunda kara cumada kasımda bütün paketleri çek kıral olursun
    en karlı paketler kasım 20 de çıkar şimdi alacagın paketler pahalı ve topların seviyeleri düşük belkide 5. seviye dünya yaran top çıkar ozaman

18. Reis kaleler full neredeyse Kasım 20 ye kim öle kim kala bana şimdi lazım en karlı hangisiyse onu alacağım yakın zamanda event yok mu

19. Kharon

Kharon User

Facebook sayfasında yakında diye bir görsel paylaştılar. Büyük ihtimalle 1-2 gün içinde yeni etkinlik hakkında foruma bilgi verirler. Hayalet gemi etkinliği hakkında bir görsel paylaşılmış.

20. Bakalım nasıl paketler olacak merakla bekliyoruz