Dünya Kupası Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 10 Haziran 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Diğer sistemler ilerleyen günlerde çıkacak. Ayrıca mesajlarınızı normal yazı boyutu ve stilinde yazarsanız sevinirim. Mesajların hepsini tek tek okuyorum zaten, fazladan dikkat çekmesine ihtiyaç yok. ;)

2. srcnsntrk

srcnsntrk User

Jormungrowr normal haritalarda çıkıyormuş düzenleme gelmiş. 3 saatte bir çıktığı yazıyor ama hangi 3 saat TR saati ile kaç mesela? 3 saat aralıksız oyunda olma ihtimalim bulunmuyor. Bu konu da destek verir misiniz?

3. Selamlar, Magnusson kancasını nasıl kullanacağız ? Bir loncadayım ve lonca taşına pvp haritasında tıkladığımda 'Bu Nesneyi Şuan Kullanamazsınız' diyor yardımcı olabilir misiniz ?

4. ilerleyen günlerde çıkacak heralde

5. selam sayın @ShaDe. resimdekiler nerede çıkıyor ben bulamadım? [​IMG]

6. asdas333

asdas333 User

teşekkürler çünkü bir sürü artan parçamız var değerlendiremiyoruz

7. rüşvet al veya alma nasıl yapılıyor?

8. srcnsntrk

srcnsntrk User

Yetkili arkadaşlar bu konuyla alakalı yazdım geri dönüş yapmadınız. Günler geçiyor emek veriyoruz zaman harcıyoruz ve haliyle bunun karşılığı olarak etkinliği tamamlamak istiyoruz. Jormungrowr adlı gemiyi hala bulup kesemedim. 3 saatte bir atıyor diyorsunuz hangi 3 saat bu? 24 saatin belli aralıklarında girip bakıyorum denk gelmiyor. Sadece 2 kez denk geldi o da ROK-3 ve ROK-8 olarak oyun ekranına düştü. Hani normal maplarda da atacaktı bu? Neden belli sayı da birşey kesince çıkan gemiler gibi yapmıyorsunuz lütfen bu kadar uğraştırıcı şekilde tasarlamayın bu etkinlikleri sizden rica ediyorum. Hepimizin işi gücü ailesi var zaman ayıracak başka şeylerimizde var. Buraya gelip kafa dağıtmaya çalışıyoruz bazı görevleri tamamlamaya çalışırken stres yaşıyoruz. Gerçek hayatın görevleri daha ağırken bir de burdaki görevlerde stres yaşıyoruz. Lütfen yardımcı olun. Yani ya çıkma süresi değişsin yada belli sayıda gemi kesince çıksın. Bu şekilde eziyet eder gibi görevler yaptırmayın bizlere lütfen rica ediyorum dikkate alın mesajımı. Teşekkürler..

başkann1 bunu beğendi.
  9. merhaba. 2. kademe görevlerinden acıl bir yozlaşma, paul, sürü saldırısı ve saha sürüneni görevleri bilgisi nedir nasil yapılır. 2. kademeyi tamamlayamiyorum.

10. formda yazıyor yanlış deyılse 30da devamlı formu takıp et

11. TC...

TC... User

@Star @Claduio sn admin yapboz bölümündeki takas sınırının kaldırılması yada arttırılması lazım 400 parça istiyor tamamlamak için yarısına bile gelemedim çoğunlukta böyledir bunun düzenlenmesi gerekiyor saygılarımla

Serdümen, blackgo31 ve akyol37*frm* bunu beğendi.
  12. wox42

wox42 User

iskandinav kargaşası bitir etkinlik tamamlamada var 1. olmak mı lazım onun dışında tamamlamaya saymıyor mu ?

13. futbol arenasıda yazıyorya kardeş onuda tamamlasan sayıyor ben ordan tamamladım

14. 2. Kademe tamamlama süresi: 23.06 saat 12:00'den itibaren yazılmış fakat istenilen görev tamamlama harita ve npcleri falan halen çıkmadı piyasaya ?

15. CptHATRED

CptHATRED User

düşenide boş çıkıyor

16. +1

17. çAğRı

çAğRı User

Selam @Claduio . Kaptan düellosuna yapboz parçası eklenmesini talep ediyorum. Npc keserek yapbozu tamamlamak mümkün görünmüyor. Bu zorluktan dolayı oyuncular yapbozu tamamlamaktan vazgeçti. Npclerden Yapboz parçası kazanma şansını arttırılmasını istiyorum.

18. sayın shade rok ta gorev yapamayacak halde bır zahmet ılgılılere ıletırsenız sevınırız

Son düzenlenen: 30 Haziran 2026
  19. testtr

testtr User

@Star @ShaDe. Merhaba,
    Etkinlik tamamlama görevleri için ''Gülle Hücumu'' görevini geçmemiz gerekiyor ama ben 30 lv değilim ve oraya gelecek vakit yok. Görevin değişmesi veya gülle hücumu görevinin 15 lv a alınması için raporlamanızı rica ederim.
    İyi çalışmalar,

20. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Paul, paulina ROK haritalarında ve nadiren yüzeyde bulunuyor. Saha sürüneni atlantiste bulunuyor. Sürü saldırısına william kanlıbaltadan ulaşabilirsiniz.