Dünya Kupası Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 10 Haziran 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CİNS61

CİNS61 User

@ShaDe sayın admin lütfen şu grup haritaların da bir çözüm bulunsun tekli serverlarda

2. @ShaDe. rüşvet al veya alma görevi nasıl yapılıyor birde rog haritası görevi level yetmiyor bu sistem gemisi kaldırılsa iyi olur

Son düzenlenen: 26 Haziran 2026 15:00
  3. asdas333

asdas333 User

@ShaDe. etkinlik yapbozundaki parça takas sayısının biraz daha arttırılması gerektiğini düşünüyorum fikriniz nedir aynı düşüncedeyseniz yönetime iletirmisiniz ? teşekkürler

4. @ShaDe. ödül bir futbol arenası eşleşmesi diye görev var futbol arenasını tamamlıyorum ama görevi tamamlamış oalrak göstermiyor bu hangi görev anlamadım gitti ?

5. Serdümen

Serdümen User

Dostum maalesef sana katılmıyorum, bu oyunun parçası olan her harita kullanılabilmeli. Biz de rok kastık o kadar emeğimiz var bırakın da ekmeğini yiyelim.

6. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar linkte yama bilgisi var en son yapılan yamaya bakınız. :)

Yama Çalışmaları - 2026| Sayfa 4 | Seafight TR

7. Serdümen

Serdümen User

8. OziOzi1212

OziOzi1212 User

allah aşkına şu haritalara bir çözüm bulun haritalara giren yok akşama kadar adam bekliyoruz

9. OziOzi1212

OziOzi1212 User

bir süre bekleyelim oyuncular için gelmezse de botlarla yapalım haritayı ya da başka bi çözüm bulun etkinlik başladığından beri daha zafer sahasına giremedim bir kere bile. her etkinlikte grup haritası etkinliği koyuyorsunuz ama çoğu kişi girmiyor girmek isteyenler de giremiyor.

10. haritalara giren yok ayrıca 2. kademedeki görevleri nasıl yapacağız ? roktaki amiral npc ye seviyemiz yetmiyor haritada 3 saatte bir çıkacak yazıyor oda çıkmıyor kaç saattir bekliyorum? saha sürüneni? paul? bitir sürü saldırısı?

11. Ankapiia18

Ankapiia18 User

haritalara çare bulun artık daha etkinliğin 1.fazını yapamadık nasıl olacak ne yapacağız hiç bişey anlamadık bir oyunda bireysel olarak bir haritaya giriş olmayacak mı etkinliklerde nasıl ilerleyecek anlamadık gitti