Drakir Hrell İnci Sorunu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve _ADANALI_ tarafından 22 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Sabah sabah amuda kalkıp yalvaralım mı yoksa bilgisayarı alıp çöpe mi atalım adamların bota atmasını anladım da neden seafight bunların ekmeğine tereyağını sürüp al gardaş ye ye ye diyor şu drakire hasar ne kadar verildiyse o kadar inci verilsin 200k gülle alıyorum indirimli zerre kar olmaz mı hesap yeni diye hasarı az kalıyor adam geliyor pat 100k o hasarla hem darbeden hem son vuruştan inciyi kapıyor oh kebap lütfen şunu durdurun bu kadar olmaz ya biz parayı yanlış yere yatırıyoruz galiba

globalkorsanlar ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. Arkadaşlar buraya yazmanın bir anlamı yok gerekli videoları ve fotoğrafları çekin supporta gönderin. Buradaki ayda oyundaki adminler defalarca kez kendilerinin cezalandırma yapamadıklarını söylediler. Buraya yazmanız bi şeyi değiştirmiyor. Haklı olsanız bile değişmiyor. Gidin şikayet edin ya tek çözüm alabileceğiniz kapı orası. Sizin şikayetinizle bir kaç gemi banlandı mı bakın bakalım insanlar bota atabiliyorlar mı gemilerini

globalkorsanlar bunu beğendi.
  3. Doğru olarak gördüğün yere yatırma derim bir dalga gelir komple gidersiniz çok gördük bunun örneğini oyunu bırakıyorlar sonra af istiyorlar

4. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Aslanım emin ol beni banlayamazlar en ufak bir bahaneleri bile olmadan asla

5. Malesef ben tüm servera küfür etmekden 1 kere ban aldım halada hatırlayanlar var ne söylediğimi gün gelir sende banlanırsın Aslanım

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Üslubunuza dikkat ediniz.

NightWish66 bunu beğendi.
  7. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Derdim para yatırmak veya nereye yatırmak değil derdim bilinen sorunların hala gölgede kalıyor olması buradan değil video çekip supportta attım ben incelenecek denildi ve küfür hakaretli ilgili bir sıkıntım yok bu oyun geri dönütler sayesinde daha iyi olur

8. mertt80

mertt80 User

Hemşerim adanalı. botu falan takma hiç bir şeyi düzeltmek için uğraşmıyorlar. yılda bir ocak ayında botlara 2 hafta ban geliyor ondan sonra devam :) sen etkinlikleri kovala bak yarın etkinlik geliyor geç gemilerin az olduğu bir map e etkinlik gemilerini vur anca öyle kasarsın. Forumda görüyorum kaçtır, oyun için çabalıyorsun fakat düzeleceği yok oyunun flaş player kapandı 5 aydır akılları yeni gelmiş başına oyunun nereye gideceği belli değil drakir umurlarında bile değil yani. hem hasara oranla olursa daha çok kişi bırakır bota emin ol son vuruş çalarlar diye koymuyorlar bir kısmı.

***NUSAYBİNLİ*** bunu beğendi.
  9. saltı

saltı User

Aslında inciyi son vuruşa bıraksa fazla bota koyan olmaz.

NightWish66 bunu beğendi.
  10. Anlatmak istediğim bu ama adamlar bota koydugu için anllattıgım hooslarına gitmiyor bende bunu savunuyorum ama adamlar hayır son vurus olmaz diyor niye çünkü kendileride yeri geliyor yelteniyorlar. herkes üstüne alınmasın

11. 100 yılın buluşu vay be nasıl kimse akıl edememiş yoksa yoksa Einsteinin artıklarından mısın git tsde botunu sat sen :D

12. Teşekkürler sizler verginizi ödedikce bende masamda boş zamanlarımda bunları düşünüyorum ayrıca bot satmadım daha önce başkasıyla karıştırdınız heralde ilk defa sizden duydum botun tsde satıldığınıda

13. _ADANALI_

_ADANALI_ User

@Star Konuyu kapatmanız daha uygun olacak sanırsam başka yerlere çekiliyor

14. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.