Donma !

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve franklinslate2 tarafından 5 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6 defa ucurum yaptım hepsinde oyunun donması yüzünden battım.. Sıralamaya oynuyoruz oyun donuyor batıyoruz.. Bu nedir arkadaş.. Savaş yapıyoruz Oyun donuyor, Görev yapıyoruz oyun donuyor.. yeter yanii Bizde peygamber sabrı yok..! Kum basıyoruz oyun donuyor kumun süresi bitiyor.. Lamba basıyoruz süresi bitiyor.. Oyun donuyor ama dakikalar işliyor.. Bari dondugunda sürede donsun! Yok ilettik yok haberimiz var falan. Yeter gına geldi artık Ya komple fişi Çekin Ya da net bir şey Söyleyin..!

Son düzenlenen: 5 Ekim 2020
  2. zirve17

zirve17 User

Arkadaşım şimdi biri yazar sorunu biliyoruz gerekli yerlere ilettik .Sorun aynı cevap aynı ben alıştım sizde alışın;)

3. lombedon

lombedon User

bu şey ne zaman son bulacak acaba

4. Hep Aynı cevaplar evet Ancak Biz müşteriyiz müşteri her zaman haklıdır.. Biz olmasak seafight hiç olmaz.

5. Mirza

Mirza User

Oyunu daha çekilmez hale getirdiklerinde oyuncular oynayamama noktasına gelsinlerde öyle son bulur. Zaten biz ne istersek tam tersi oluyor bakalım nasıl olacak..

6. konu biliniyor :D

7. lombedon

lombedon User

forum ve chat takımı hariç , oyunun teknik ekibi oyunu oynamadıkları için nasıl bir sinir harbi geçirdiğimizi bilmiyorlar

8. zirve17

zirve17 User

biz harcadıkca düzelmez:(

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Yapacak bir şey yok :) Bizler de sizler gibi oyuncuyuz ve bizler de aynı sorunları yaşıyoruz. Bu mekanizmanın bir iletim kanalı olarak her gün rapor ediyor, olanları söylüyoruz. Bize söylenen, sorunların bilindiği ve üzerlerinde düzeltme çalışmalarının yapıldığı.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.