DONMA-KİLİTLENME-KASMA

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 14 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Şuanda oyunda ara ara kasmalar , donmalar olmakta.

@Star adminim test edebilir misiniz.

Kasmadan dolayı oyunda görev yapamıyorum.

Benim internetimde mi yoksa oyunda mı sorun var diye baktımda .

Google da istediğim yere tık diye giriyor.

Saygılar.

2. Bendede kasma donma ve kopmalar oluyor

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  3. %60/70 oyundan kaynaklı o zaman.

4. oyun senelerdır donuyor kasıyor ayrıca sureklı neden bıseyler yazma geregı duyuyorsun yazdıklarının hepsı zaten bılındık yada acıklaması yapılmıs seyler yada bos soru soruyorsun ıncelersen demek ıstedıgımı anlarsın pazar gununden bu yana bu kadar konu acmıssın http://prntscr.com/11e48el forumda kendımı bellı etmeye calısıyorsun yada yasın kucuk ona mı verelım.

franklinslate2 bunu beğendi.
  5. Soru sorma gereği duyuyorum.

Seni ilgilendiren ne ?

Forumun amacı ne ?

Forumlar neden var ?

Forum nasıl kullanılır?

vs vs bunları biliyor musun ?

Hayatın boyunca bu oyun haricinde hiçbir forum sitesine girip , üyelik almadığını bu saçma yorumundan anlıyorum.

Neyse yaşını ve oyundaki geminin ıd sini ver bakalım delikanlı büyük insan .

6. sordugun sorular zaten var olan seyler ve forumda bulabılecegın seyler yada olan sorular
    benı ılgılendıren konu senın sureklı burada bos konu acıp ınsanları yormak mantıklı bısey sorsan yada sorun vs vs seyler bıldırsen eyvallah basımın ustunde yerın var
    forum hata problem yanlıslık sorun teskıl eden yada oyunun sefahatını ılerıyeye donuk ıyılesmesını saglamak amacıyla var senın bos soruların ıcın degıl.
    baska yerlerde uyelıgım yada forumda takılsam ne olur senın gıbı bos soru soranlar ordada var
    benım yasım senden gayet buyuk buna emınım gemının ıd versem ne olacak muhtemelen baska serverllerdeyız senınle aynı serverde oynamayı dusunemıyorum.bızım serverde senın gıbı aglayan yada bos yapan ınsan yoktur kımse katlanamaz cunku.

http://prntscr.com/11e738b

su sorudugun soruya bak hayatımda duydugum en sacma soru yanı buna ne dıyecegımı anlamıssındır okuyanlarda olur bu yazımı onlarda ıclerınden aynısını gecırmıslerdır emınım seslı guldum.

Son düzenlenen: 14 Nisan 2021
  7. Kardeşim başının üstü ne alaka senin mi burası ?

Tamam ver ıd ni bu kadar boş konu açılıyorsa ver ıd ni gemin boş mu dolu mu map de vs atalım.

Bilmediğim şeyi öğrenmeye çalışıyorum. Fakat senin gibi üstün zekalı ! insanlar çok olduğu için gerek kalmıyor. :)

Teşekkür ederim , sana bay büyük insan.

Yaşını ve ıd ni at bekliyorum. Bu kadar kibirli insan ne olursa olsun artislik yapıyorsa ıdsini buradan atar.

Hadi sana iyi oyunlar. Sizin gibi at gözlüğü insanlara verecek cevabım daha da yok.

"Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/

Saygılar.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Genelde oyunda donma kasma sorunları yaşanıyor ve iletiliyor.

Saygılar.

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Forum herkesin istediği şeyleri forum kuralları, saygı ve sevgi çerçevesinde içerisinde sorabileceği bir yer. Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.