Doldurma Süresi Oyun Hatası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 25 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün farkettim gemi özelliklerinde doldurma süresi sürekli değişiyor.

1.69 du bir anda 1.54 oldu sonra yine 1.69 oldu bu şekilde değişiyor hangisi doğru anlamadım.

Neden bu rakam sürekli değişiyor bu hata bilinmiyorsa bilgi için biliniyorsa çözülecek mi ?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Durduk yere mi değişiyor? Böyle bir hata bildirilmedi daha önce.

3. Evet atış süresini ayarlarken bakıyordum topları ve genişşletmeleri ayarlarken gemi ateş edince düşşüyor sonra bir anda yükseliyor bazen tam tersi oluyor.Ben anlamadım hangisi doğru değer.

gemi özelliklerini açın ve sürenin üstüne fareyi getirince değişiyor.

Sisteme sıkmaya başlıyorum fareyi üstüne götürüyor 1.69 yazan yere bir anda 1.54 düşüyor.

Kontrol edebilirsiniz bu şekilde.

4. Kritik isabet olaslığı da değişiyor ama zar zor yakalayabiliyorum başka değişen oluyor mu.

Bugün atlantis de iken bu başıma geldi.Atlantis dışında denk gelirse onu da söylerim.

5. Astex

Astex User

Oyun sorunu değil, yeşil sızıntı alırsanız doldurma süreniz artar, mavide hızınız düşer, mor da kaçınma azalir gibi gibi.

6. Mister_No

Mister_No User

Atlantis için se sorun bende de var torpido doldurma takılı değilken atış sürem 1.91 kaleden aktif ettiğim taktirde torpido doldurma süresini yine 1.91 değişen bir şey olmuyor.

7. Mister_No

Mister_No User

şimdi tekrar test ettim düzelmiş fakat tekrar eden bir sorun.

8. ShaDe.

Selam,

@Astex ' in belirttiği gibi atlantiste deniyorsanız yeşil sızıntı doldurma sürenizi .15 saniye yavaşlatır, onun dışında elmo ateşi veya soğuk dokunuş gibi nesneler tarafından vurulmadıkça doldurma süreniz değişmez.

9. ShaDe.

Selam,

Görsel bir hata olabilir, ben de denedim kale normal çalışıyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.