Öneri Destek Sözleşmesi Sınırının Kaldırılması

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Revenge[TR] tarafından 29 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Şu an Kaptanlar Birliği'nden günlük görevleri yerine getirerek destek sözleşmesi kazanılıyor. Bu sözleşmeleri başak haritalarım için kullanmayı planlıyorum. Ancak şu anda elimde başak haritası yapabilecek yeteneklere sahip bir kaptanım yok. Bu yüzden bu sözleşmeler birikiyor. Oyundaki destek sözleşmesi biriktirme sınırı şu anda 50 adetle sınırlı. Bu sınırın kaldırılmasını veya daha yüksek bir sayıya çıkarılmasını öneriyorum. Çünkü ben Kaptan özelliğini çıkartana kadar sınırdan dolayı bu sözleşmeleri daha fazla biriktiremiyorum ve şu anda elimde 700'den fazla başak haritası bulunuyor. Bunları manuel olarak yapmak mümkün değil. Ayrıca başak gövdemiz olmadan geziyoruz, bu da oyun deneyimimizi olumsuz etkiliyor.

Saygılarımla.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Önerinizi ilgili yetkililere ileteceğim değerlendirmeleri için.

Saygılarımla.

Revenge[TR] bunu beğendi.
  3. @ShaDe. Konu açık kalmış, bilginize sunarım.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Kilitlendi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.