destek ekibine ulaştık ancak nafile

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve sansar6161 tarafından 22 Aralık 2025 21:03 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sansar6161

sansar6161 User

Merhabalar. Karaltı mücevherim takılıyken, kendim çıkarmama rağmen boş olan kısma farklı taş ekledim. Ancak sistemde lag mı vardı bilmiyorum. Yemin bile ederim boş idi taş koyma kısmındaki ekran. Karaltı mücevheri yerine falanca mücevher takıldı şeklinde yanıt aldım. Defalarca destek ekibine bildirdim. Sizin hatanız şeklinde sürekli nitelendi. Bakın ben bu taşı alabilmek için 5000 tl lik paket aldım. En azından inisiyatif alınarak diyebilirlerdi ki Tamam bu oldu bunun çözümü falanca paketi alırsan böyle bir çözüm olur bile denmedi en azından oyun bunu kedi çıkarına kullanacak bir fırsat bile bulabilirken bunu değerlendirmeye bile almadı.Lütfen yardımcı olun bu konuda en azından diğer oyunculardan geri kalmak yerine buna çözüm bulunursa şayet bir oyuncu kazanılabilir. Ödeme yapan kişiler samimi dilekler ve samimi hatalar olabilir. Ancak iddia ediyorum ki üstüne basarak hatam olmamasına rağmen çok olumsuz yanıtlar alıyorum. Benim gibi bir çok insan mağdur olabilir. Bu mağduriyet üzerine başkaları üzerinden de aynı hata diyelim ki oldu bununla nasıl başa çıkabilirsiniz. Taş koyma kısmındaki anlatımlar bile ne yazık ki yok. Dolaylı yönden üzülerek söylüyorum ki bu bir sistem açığı ve oluşan mağduriyet. Bakın gerçekten yayıncı bir grubuz. Oyunda bir çok oyuncu kaybolup gitmişken biz yeni oyuncularla oyun tanıtımları yapıyoruz. Bu oyun bizim yılların getirdiği sevdalısı olduğumuz bir oyun. Lütfen bu mağduriyeti siz vasıflı görevliler olarak bunu üst mercilere iletin ki bu sorunumuz çözülsün. En azından şu yanıtı alalım. Tamam yinede biz, karşıdan bizim sistemimiz böyle işinize gelirse diye yine yanıt alalım. En azından sen bu hata karşılığında sana özel ekran açalım tekrar buna sahip olabilmen adına falanca paketi al bu nesneye yine sahip ol şeklinde. Ya lütfen bu konuya çözüm bulalım lütfen. Yalvarmam mı lazım ya

2. sansar6161

sansar6161 User

Durum çözüldü. Dilerseniz konuyu kapatabilirsiniz. Ancak taş üstüne taş ekleme kısmındaki taş yakma problemi taşı geri atma şeklinde değiştirebilirsiniz. Lag olan bir durum olduğu vakit yinede taş yenebilir. Ki bizde demek ki lag vardı ki boş gözüken yere taş koydukda taşımızı yaktı saydı.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Tamamdır, durumu da ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.