Derebeyi Topları ve Yanlış Yama Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve !Piri_Reis! tarafından 1 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir şey diyeceğim burada hata kullanıcılarda mı ? Dün bir yama yapıldı daha sonra verilen top sayısı arttırıldı diye düşünülüp insanlar daha fazla top aldı yani sistem açığı mı kullanılmış burada? Seafight her yamada yaptığı hatayı kullanıcılardan mı çıkaracak? Nereden bileyim alınan top sayısını arttırmadıklarını ? Herşeyi hmm bu hata olabilir diye almayıp bekleyecek miyiz biz ? Saçmalık. Bu şekilde getirelecek scar veya debufflar haksızlıktan başka bir şey değil.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Sayın @!Piri_Reis!

GİŞ Kuralları der ki, oyun açığı tespit ettiğiniz zaman bize bildirin. Bize bildirmek yerine kullanırsanız cezası belli der. Size örnek verecek olursam dün yamadan sonra sandıklar da bir açık oluştu ve sürekli şeker vermeye başladı. Bir sandık aldım,iki sandık aldım, üç sandık aldım daha sonra birdaha açmadım. Anladım ki bir sorun var. Sizde böyle yapmalıydınız. Heryerde herkes yazdı forumlarda ve sosyal platromlarda bu açık paylaşıldı. Sizin baktığınız pencereden siz haklısınız tabiki. Gönül ister ki böyle birşeyden yasak almayın. Gönül ister ki hiç olmasın. Ama bu noktada gerçekten elimden birşey gelmiyor. Yönetim bu konuda çok net ve sert.

Saygılarımla.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Resmi açıklama gelmeden bir şey diyemeyiz. Karar merkez ekibimizin. Bekleyip göreceğiz.

Sayıglar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.