denizaltı gemilei yüzeyde olmasın.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mεh†εRhαπ tarafından 4 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. denizaltı gemilei yüzeyde olmasın.yüzey gemileri 1 atış yapıyor aynı anda denizaltı 3 atış yapıyor aynı anda bu haksız rekabet.Buna artık adalet adına son verilmesi adil olur.atlantise girmeyen birçok gemi var ve bu gemiler yani oyuncular haksızlıga uğruyor ve giderek oyundan soğumaya başlıyor.İletirseniz iyi olur kolaygelsin.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu durumun gerçekleşeceğini pek zannetmiyorum, yetkililer atlantis ve denizaltılarının da oyunun bir parçası olduğunu ve geliştirmelerin de hala yapıldığını söylemekte çünkü, o yüzden yüzeyden kaldırılması oldukça düşük bir ihtimal.

Saygılarımla.

3. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Bende aynı düşüncedeyim bugün günümü savaş ağırlıklı düşündüm ancak defalarca deniz altları yüzünden çok sinir oldum bizim emeklerimiz yok oldu gibi bunca yıl

4. o zaman güllelerimizi neden atlantis'de kullanamıyoruz ?

5. bence normal gemiye yapacağınız yatırımı atlantise yapın sonuçta 6 torpido var daha ucuza fullenirsiniz ytd.

flying dutchman tasarımı olanlar deniz altında da gemiyle gezebilsin bence

6. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

6 torpido yeri nasıl açıyoruz reis

7. ShaDe.

Selam,

Atlantis torpido yeri veren görev zincirini tamamladığınız takdirde 6 torpido yuvası elde ediyorsunuz.

Saygılar.

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  8. cok ugrasmayın atlantısle 15 sene kale yetenek surer

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  9. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Bende şuan 2 torpido yeri var ama saldırırken bir tane vuruyor

10. ShaDe.

Selam,

İki torpido yerinizde de torpido seçiliyse başlangıçta iki tane fırlatması gerekiyor, ancak fırlatıcılarınızın doldurma sürelerine, seviyelerine göre bu durum değişebilir.

Saygılarımla.

KaRaNLıK. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.