Deniz üstündeki görevlere lütfen atlantis görevi eklemeyin

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve »»ЙÍŁĜüЙ««™ tarafından 16 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Deniz üstündeki görevlere lütfen atlantis görevi eklemeyin biz atlantis hesaplarımızı geliştirmedik ama siz atlantis npc si koyuyorsunuz yapmak zorunda mıyız etkinliklerde lütfen atlantis görevlerini deniz üstündeki görevlere eklemeyin

2. NGC666

NGC666 User

katılmıyorum. atlantis çıkalı kaç sene oldu. geliştirmek çok da zor değil. torpido yuvalarını fullemek 1 ayı almıyor oyun da sürekli markete torpido güdümü ekliyor ki şu anki sezonda bile var güdüm. o kadar insan ori kasıyor atlantis için orayı da geliştiriyor. her iki tarafta da etkinlik olmalı. aynı oyun sonuçta aralarında bağlantı olmalı. aksi halde ori kasıp atlantise zaman ayıran oyunculara haksızlık olur.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Böyle bir değişiklik olacağını zannetmiyorum, Atlantis uzun süredir oyunun bir parçası çünkü, maksimum düzeyde olmasa da biraz geliştirmeniz gerekli denizaltınızı.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.