Değerli Hazineler Paketi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ulvi-TR3 tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ulvi-TR3

ulvi-TR3 User

https://board-tr.seafight.com/threads/degerli-hazineler.83461/#post-508635

Selam aleyküm;

yukarıda attığım link ne kadar adaletli ne kadar oynuyan oyunculara saygı içersindedir ve buna balyozlarda eklenebilir.

dünya paket cektik seviyelendirmek için iskarmozları fenerleri 1-2-3-4-5 yapmak için ve ileriye dönük fazlalıklarını bile çektim.

2. paketi inceleyelim bi;
    • 10x Gemici Feneri Seviye 4
    • 25x Can Yeleği Seviye 4

fazlalıkları napacaz çok güzel bir soru demi elimizdeki fazlalik 3 leri ?

balyozlardada aynısı geçerli balyoz cektik 2 ye 1 e bile razıyken 500 bayoz olsa 5 seviyeye 250 tane cikarırız gibisinden bu oyunda adalet olmayacak mı ? veya hergün Seafight oyununda yönetim mi degisiyorda kafaya buyruk paket cikariyor .

veya biz oyunu kapatıyoruz başınızın çaresine mi bakin diyorsunuz ben bu cikan ve cikacak olan paketlere istinaden yazmaktayim. yazmak ile çözülmez bu sorunlar 10 senedir oynuyorum maktık dışı bir o kadar da gereksiz paketler yerine oyun donmasını düzeltseniz zaten oyun görev oyunu gibi bişe oldu aksam geliyoruz yatana kadar eskiden savasirdik simdi görev yapmaktan baska bise yaptigimiz yok SEAFİGHT ne anlam icermekte veya siz görev oyunu diye bir ekleme yapin ismine yazmakla cözüm olmuyacagini bilmekle beraber yazmaktan baska carem olmadıgı için belki %1 bile ihtimali göz önünde bulundurarak yaziyorum kaideye alirsaniz sevinirim

iyi görevler Seafight ekibi.

Coder, İyori_Yagami ve D€MON bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Paketler ile alakalı düzenlemeler ve satışlar merkez ekibimiz tarafından gerçekleştirilmekte. Eğer konuyla alakalı fikir ya da düşünceniz varsa uygun foruma yazınız. Raporlara eklenir ve yollanır. Maalesef konu ile alakalı forum üzerinden başka türlü destek sağlayamayız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.