Debuff Haksız Banları Mağdurları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 20 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu mağduryet bir an önce giderilmeli ben LegenD admin bir önceki açtığım konuda ''merkez yönetim bana bişi demeden ben size bişi diyemem '' diye yazıyor biz support a yazdık bir cevap gelmedi biz sesimizi nerden dyaracağız aynı konun da kişisel olarak algılanmasın ben burdan seafight a tepkimi gösteriyorum diyor o hala kendini ben bişi yapamam ben biliyorum tarzında konuşuyor senin bişi yapamayacağını biz zaten biliyoruz. Ben saygı çerçevesinde burada tepkimi dile getiriyorum ama sen geçiştirici cevaplar veriyorsunuz.....
    Haksızlığımız bir an önce bitirilmeli..........

2. Bir çok kişinin banı kaldırıldı. Gözlemlediğim kadarıyla gerçekten bot kullanmasına rağmen insanların banları bile kaldırıldı. Botla alakam olmamasına rağmen hesabım hala banlı. Şaka gibi bir sistem adminlere kaç kere yazdım hesabımı tam olarak inceleyin bir şeye rastlanırsa gerçekten süresiz banlayın. Fakat bir şey olmadığı halde bu kadar banlı kalmam gerçekten sinir bozucu. Bir an önce bu soruna çözüm bulun gerçekten saçma bir hal almaya başladı. İnsanları bu kadar madur edemezsiniz.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Forumda yaptığım son açıklamadan sonra yanlış debuff verilen hesaplardan cezalar kaldırıldı ve silinen puanları geri verildi.
    Geriye kalan hesaplar hakkında merkezimizin söylediği onaylı ve bot kullanmış hesaplar oldukları. Dolayısıyla cezanızın bitmesini beklemelisiniz. Zira görünen o ki bir işlem uygulanmayacak. Çünkü gereken inceleme tekrar bütün debuff alan hesaplar üzerinde yapıldı.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.