Debuff hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 『A『L『I『D』A』Y』I』 tarafından 8 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sorunlara çözüm bulunuyor mu yoksa baştan salma cevap mı veriliyor.

Anketin kapanma tarihi 15 Kasım 2023.
  1. evet

oy sayısı 0
    0,0%
  2. hayır

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese kolay gelsin.

1 Öncelikle bot taraması nasıl yapılmaktadır ?
    2 Hiç bot kullanmayan hesap nasıl debaf bot kullanma cezası yemektedir !!!
    3 Bot taramasında bokor gibi mi atılmaktadır ?
    4 Haksız yere atılan cezalar ile ilgili itiraz edilince neden spotlar işini yapmayıp cevap olarak ukala gibi kullunmazsan yemezsin ceyap veriyor (ben olmasam sen olmazsın sen kimsin !!!)
    5 yaklşık 24 saat old itiraz edeli halen daha dönüş yok mağdur ediliyoruz bunu üstüne bildir (almanyadakilere)

çözüm istiyoruz acillllll.

2. ikinci kez debuff yedim hayatımda bir kez bile kullanmadan lanet olsun başka diyicek bişi yok

3. yani anlamış değilim bende kullanmadım bot hakkında hiçbir bilgim bile yok sen git bot kullanmayana ceza ver o bir şey değil öğrendiğim kadarıyla bot kullanan ceza yememiş çok garip!!!!

4. drakeeeee

drakeeeee User

Şöyle Bir Açıklama Yapayım Sana Debuff Senin Gemine Biri Girdiyse Ve Girdiği Pc de Bot Açılmışsa Sende Alırsın Yani Yanlış Anlama Ve Sistem Hatası Bİr Ddurum Bulunmuyor. En az Hepimiz 1 Kere de Olsa Şifreyi Başkasına Verdik Birşey İçin Bunu İnkar Etmekte Ne Bileyim Öyle Düşünüyorum

5. şifre paylaşma konusunda hassasım kesinle paylaşmam ondan olacağını düşünmem bile

6. bahsettiğin konuyu biliyorum , hesap bilgileri kimsede yok

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

1- Bot taraması merkez ekibimiz tarafından script dediğimiz komutla yapılır ve nasıl çalıştığını paylaşamayız.
    2- Eğer bot kullanmamış olsaydınız debuff yemezdiniz. Ben neden yemedim? Kullanmayan yüzlerce başka hesap? Şikayetinizi yine de desteğe yollayabilirsiniz biz de ilgili kişilere iletebiliriz. Eğer zaten bilet açtıysanız buna gerek yok.
    3- Bot taramasının bokor gibi yapılması epey mantık dışı :) Öyle bir şey söz konusu değil.
    4- Lütfen üslubunuzu takının. Size verilen o cevaplar gayet normal zira kullanan oyuncu da gelip kullanmadım diyor :) Sonuçta sizin bilgileriniz ilgili kişilere ilgilenmeleri üzere veriliyor. Yani destek ekibi işini layıkıyla yapmış oluyor.
    5- Size gönderilen otomatik mailde 2 iş günü yani 48 saat içerisinde dönüş sağlanacağı yazıyor. Bilmiyordunuz galiba. Okuyabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.