Çok İncim Var Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve goril_osman tarafından 12 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda 21 levelim ve 4.5 milyon incim var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hepsini kuleye harcamalımıyım? Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. :)

2. Kalelerinizde veya yeteneklerinizde eksik var mı?

3. Var hocam. Şöyle sayayım detaylı olarak; ORTA KALE: Barutluk, Usturlap, Marangoz Ustalığı BURUN KALESİ: Zırhlı Gövde, Gülle Rampası, Salma Omurga VUDU KALESİ: Vudu Serabı (5/8) SİLAH GÜVERTESİ: Dev Yangın (6/8) KIÇ KALESİ: Kıç Bodoslama, Top Deposu, Zıpkın Doldurucu MÜRETTEBAT GÜVERTESİ: Bakım Mürettebatı

Parantez içinde belirtmediklerim (8/8) dir efendim.

4. Yetenek eksiklerimde var onlarıda detaylı söyleyeyim mi?

5. Samet23

Samet23 User

sen o ladar inciyi nasıl 21 lwl olana kadar nasıl harcamadın? boot mu kullanıyorsun?

6. Ben 13 levelim 2.7 m incim var, bu kadar kalem de yok, kale gününü bekliyoruz dostum, bot kullansak bizi banlarlar

goril_osman bunu beğendi.
  7. Yetenekleri kaleleri Fulle. bende 460 milyon inci var bir ise yaramiyor

8. Gemi bir süre sonra iyileştiğinde kasması kolay oluyor. Nerdeyse günlük artık 250 k inci civarı birikiyor.

9. Sonra pişman olmam dimi :)

10. Öncelikle Vudu Serabı (8/8) daha sonrasında Mürettebat Güvertesinde ki Yavuz Sayman kalesini (8/8) yapmanızı (Kale Günlerinde tabi) öneririm. Çünkü çoğu önemli kaleleri fullemişsiniz. Full olan yetenekleriniz nelerdir?

11. HASAR SAYFASI: Ekstra Silah, Karşı Taaruz, Süper Salvo, Kara Barut Bonusu (Diğerleri maks. değil)
    SAVUNMA SAYFASI: Hızlı Onarım, Sağlıklı ve Doyurucu, Hasar Azalt, Yakar Top (Diğerleri maks. değil)
    EKONOMİ SAYFASI: Hız Manyağı (Diğerleri maks. değil)

12. Aslında durumumuz aşağı yukarı aynıymış yeteneklerde. Zaten yetenek oluşturmak için epey inci gerekiyor indirim alınsa dahi. O yüzden incinizi saklamanızı ve katlamaya çalışmanızı öneririm. Ben şu an öyle yapıyorum. Örneğin mojoya atabilirsiniz kaptanlar birliği ile yay ve yengeç otomatik yapılıyor. Geri kalana vaktim var uğraşırım diyorsanız(Oğlak ve Başak) her türlü kara geçersiniz. Mojo ile biriken gülleleri de drakir hrell de harcarsınız. Bu mojo bir seçenek. Diğer bir seçenekte inci olarak kar ettirecek etkinliklerde inciyi harcamak olabilir. Benim düşüncelerim bu yönde :)

globalkorsanlar ve goril_osman bunu beğendi.
  13. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Cephane sıkıntım yok ve saten 17 Oğlak haritası var. Kule günü gelene kadar biriktirmeye devam etme kararı aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim :)

14. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.