Client Sorunları Oyun Performansının Düşüklüğü

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Mirza tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mirza

Mirza User

Merhabalar sayın adminler öncelikle desteğe yazmadan önce buraya yazıp sizinde supportlara bu konuyu rapor etmenızı istedim.

Seafight oyun clientı %50 %60 Lara varan CPU kullanıyor 500 fpslık oyunlarda bu kadar performans harcamayan bilgisayarım 50 fpslık seafıght clıentınde %60 CPU harcıyor bu enteresan bir durum enteresan olduğu gibi bilgisayarlarımızı yoran bir durum ve bu kadar CPU harcamasına rağmen oyunda sürekli takılmalar kasılmalar vs. oluyor 10 gemi bir araya gelip sistem vurduğumuzda allaha emanet sistem vuruyoruz bir bakıyoruz batmışız bir bakıyoruz oyun laga girmiş market açıyoruz takılı kalıyor f5 atıyoruz vs. vs. vs. say say bitmiyor sorunlarımız... bu sorunlar ne zaman çözülmeye başlayacak? Şurada tüm online oyuncular bu tarz konulardan şikâyetçi ve bu sorunların hiçbirine çözüm üretilmediği gibi yeni sorunlarda üst üste geliyor yoksa yazılımcılar sadece kahve, çay içip tanıtım videolarındaki gibi su savaşımı yapıyorlar ? bu kadar sorumsuzca oyun yönetimini hiçbir oyunda görmedik yoksa seafight kepenk mi kapatıyor ?

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Eleştirilerinize ve isyanınıza saygı duyuyorum fakat merkez ekip hakkında söyledikleriniz hoş değil. Tabi ki kimse su savaşı yapmıyor. Umarım en kısa süre içerisinde yeni gelen sistem ile bu sorunlar son bulur. Ben ve takım arkadaşlarımda sizlerin sorunsuz oyun oynamasını içtenlikle istiyoruz. Fakat sizde takdir edersiniz ki, dağ büyüklüğüne göre kar,kış alır. Fakat sizlerden ricam eleştiri yaparken lütfen daha dikkatli olalım. Sizler nasıl gemilerinize emek veriyorsanız oradaki insanlarda bu oyunun en güzel hale gelmesi için emek veriyor ve evlerine bu işten ekmek götürüyorlar. Hoşunuza gider ya da gitmez ama gerçek bu. Ben tabi ki konunuzu raporlarıma ekleyeceğim. Bundan şüpheniz olmasın.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.