Çin Yeni Yılı - Yılan Yılı 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 29 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_chinese_new_year_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Etkinlik gemilerinin ismi boşluk olarak görünüyor ve %110 hasar önleme ile 40k vuruyor.
    Hasarları düşürülmeli
    Safanad sikkesi ödül olarak vermiyor sanırım?

3. Kestiğim npcler sadece tp ödülü veriyor bu sorun sadece bende mi var 50 lvlim 29 ve 50 haritalarında npc kestim

Son düzenlenen: 29 Ocak 2025
    ShOtGuN*OuZ bunu beğendi.
  4. Bana da sadece tp ödülü veriyor sorun mu var?

5. erayus

erayus User

arkadaşlar görev yapın ilk görevden sonra ödül alabilirsiniz

6. batmakdan sısteme sıkamıyorum sıstem benden daha ıyı vuruyor

thunderbird35 bunu beğendi.
  7. atlantisteki havai fişek torpidosu hangisi hepsine baktım havai fişek torpidosu yazmıyor

8. TCG_vatoz

TCG_vatoz User

iyi bakmamışsınız, marketteki hem yılan yılı kısmında satılıyor hem de atlantisteki enkaz veya etkinlik sandıklarından düşüyor.

9. tmm tşk ederim

10. Yeni etkinlikte Bumiye en çok hasar verme ile elde edilen :
    • En çok hasar veren oyuncu Lanetli Ruhlar, Havai Fişek Cephanesi, Ejderha Barutu, Fal Kurabiyesi, Orikalkum veya Mo-Long Pet ile ödüllendirilir (Yedek ödül: Orikalkum).
    Mo-Long Pet'ini gerçekten verdiğine emin miyiz ? @ShaDe. test edebilme imkanınız var mı acaba ?

11. ShaDe.

Selam,

Denemedim, SSS'te o şekilde geldi ama zaten eski bir pet o taşları 10.000 Vudu puanı ve %5.25 Kaçınma şansı taşları var, pek önemli olduğu söylenemez. :)

Saygılarımla.

12. hiçbir şekilde enkazlardan ve etkinlik npc lerinden ödül alamıyorum neden acaba on tane kesmeme rağmen

13. yağmacı ödülü iyi güzel hoş ama pahalı. ödüllere erişmek için paket satın almamız gerekiyor, e aldık diyelim. yüz binlerce yulong ve safanad lazım belki milyonlarca. şu etkinlikleri 15 yıldır 7/24 geberene kadar botla oynayan insanları hesaba katarak hazırlamayın lütfen. günde 1-2 saat oynayan adamın alacağı şeyler değil bunlar. 5gündür bot gibi oynuyorum sürekli, diğer oyuncular görev bile yaptırmıyorlar ki rahat rahat bir haritada farm atalım. dün x2 hasar varken +50 haritalarda farm yaptım, 20k yulong 10k safanad kasamamışımdır. ne alınır ki bunlarla? kısaca bu etkinlikten seafight paramı alamadı.

14. cok oyuncum olsun herkes alsın mantıgı yok az oyuncu olsun parayla oynasın yeter mantıgı var gıbı bırde yenı baslayanlar ıcın onlarıda kazanalım demıyor yenıler ezılsın dıyor dıger oyuncular ıcın ornegın ben cerez bıle degılım bır atıyor battın gıttı 10 dakka tamır elındekı kucuk sıstemı bıle alıyorlar ıster oyna ıster oynama dıyorlar ınsana deger verelım oyuncuları kazanalım lutfen

thunderbird35 bunu beğendi.
  15. Tekrarlanabilir görevler gece 2 ve gündüz 2 diye olması gerekmiyor mu ?Güvenli Liman'a girdim ama görev açık değil ?

16. yine her şey şansa bağlı 2 Bumi kestik lanetli ruhun esamesi bile yok bütün gününü oyunda geçirmek zorundasın ama e şansın yokmuş olsaydı alırdın ...

17. Morpheuss

Morpheuss User

Lanetli ruh kasmak epey zor. En azından bumi'den asgari de olsa belirli bir miktar vermeli.

18. ShaDe.

Selam,

Etkinlik görevi yapmanız gerekiyor.

Saygılarımla.

19. ShaDe.

Selam,

Etkinlik geribildirimi olarak ileteceğim.

Saygılarımla.

Morpheuss bunu beğendi.