Chrome Sohbet Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 22 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chrome tarayıcıda oynadıgımdan beri yeni sohbet penceresinde sıkıntı var hızlı sohbet edemiyorum yazdığım mesajı hemen göndermiyor birkaç defa sohbet penceresine basıp sonra yazıdığıma bastığımda enter a basınca gidiyor çette sohbet edersem şu sorunlar oluşuyor;
    harita değiştirirken otomatik kendi değiştiriyor
    güvenli limana girmek istediğimde etkinlik iptal edildi diyor
    grup haritasına yazıldığımda rol seçtikten sonra geri sayım başladığında normal haritaya geri atıyor
    şimdilik bunları keşfettim şuana kadar başka sorunla karşılaşmadı
    çet panelinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum mesajlarımı istediğim zamanda gönderemiyorum
    çözüm f5 veya oyunu kapatıp yeniden açtığımda düzeliyor

Son düzenlenen: 22 Ocak 2022
    -onur824- bunu beğendi.
  2. diğer sorunumda hala devame diyor star admin iletecegini söylemiştin ancak chorome tarayıcım güncel olmasına rağmen başka bir sekmeye geçtigimde sonra oyuna geri döndügümde eğer gemi kesiyorsam bütün atışları aynı anda yapıyor canavar kesiyorsam bütün zıpkınları aynı anda atıyor, kullandıgım süreli öğeler olduğu yerde kalıyor bir süre tekrar sekme değiştiğimde veya oyunu altta attığımda oyun kitleniyor . Sf nin ana sayfasıda kitleniyor

-onur824- bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuların hepsini bir toparlayıp merkeze ileteceğim. Teşekkürler.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.