Chi-Chi Çubukları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tommy_j tarafından 2 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tommy_j

tommy_j User

Merhaba,
    Daha önce açmıştım konuyu 34 levelken chi çubuğu günlük görevini alamıyorum diye, destek ile de görüşmüştüm, 36 level olmalısınız görevi almak için demiştiniz.

36 level oldum, görev gözüküyor artık ama görevin üstünde 40-50 level olmalısınız yazıyor :) Şaka mıydı bu acaba?

2. çubukları günlük olarak almak için 34 level olmalısınız. çubukları kullanmak için 40 level olmanız gerekiyor.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Soruyu ilgili kişilere sordum. Buradan size dönüş yapacağım. :)

Saygılar.

4. Star

Selam,

Görevi görüntüleyebilmek için 36, görevi alabilmek için de 40.seviye olmalısınız diye bir cevap aldım.

Saygılar :)

5. tommy_j

tommy_j User

Merhaba Star Admin,
    Bilgi paylaşımı nedeniyle yazıyorum diğer konuyu silebilir ve içeriği düzenleyebilirsiniz.
    Diğer konu kilitlendiği için yazamadım, yeni konu açtığım ve konu kirliliği yarattığım için özür dilerim.
    Sizinde bilginiz olması açısından support ile görüştüm.

36 level olunca görevi görebiliyoruz, fakat alamıyoruz.
    Görevi 40 level olunca alıp günlük görev olarak yapabiliyoruz, sizinde sanırım bilginiz yok diye paylaştım. Çünkü supportta sizin dediğiniz gibi 36 level olunca görevi alabiliyorsunuz demişti.

:)

Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Edit: Konuya yazdığınız ilk cevabınızı değiştirip, yeni bilgiyi öğrendiğinizi paylaştığınızı yeni gördüm.. Konuyu silemediğim için editliyorum.
    Saygılarımla :)

6. Star

Rica ederim.

Saygılarımla :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.