Chat Bugu Rapor Edilmiyor mu ?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 28 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili Shade sohbet ekranını ne zaman açsam bişey yazsam yazdığım gitmiyor.

Oyuna döneli 5 6 ay oldu ve hala bu sorun hiç düzelmedi.

Acaba bu sorunu gerçekten rapor ediyor musun ?

Rapor ettiğinde bu konunun ne kadar önemsiz olduğunu nasıl ifade ediyorlarsa sende bize iletir misin ?

Tam olarak bu sorunları ciddi olarak iletiyor musun?

Yani en azından görevini tam yaptığından emin olmak istiyorum.

İlgilenilmiyorsa bize ilgilenilmeyeceğini söylersen bizde sohbeti tamamen kapatırız en azından!

İyi oyunlar.

2. paralı askeri yerıne koyamıyorum acılmıyor ekran kalelerıde gelıstıremıyoruz acılmıyor resetle duzelte bılırmısınız

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle bilemiyorum istemciden mi oynuyorsunuz ama tarayıcıdan oynuyorsanız istemciyi indirmenizi öneririm. Oyundaki hatalar biz veya diğer ülke takımları tarafından rapor ediliyor ancak bazı hataların düzeltilmesi zaman alıyor veya bazı hataların önceliği olduğu için diğerleri geri planda kalıyor. Oyunun yazılımcı/yetkili sayısının da fazla olmaması da aksaklık yaşatıyor maalesef.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.