chat banı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Nihil tarafından 6 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nihil

Nihil User

3 senedir oynuyorum 2. defa chat banı aldım ilki neden onu bile bilmiyorum. kimseye ne hakaret ettim ne de saygısızlık yaptım. ama bu sefer gerçekten haberim olmadan bilmediğim bi konuda ban aldım. supporta yazdım meğerse başka site adı vermek yasakmış. ama 7 gün mü ne ban almışım. millet o kadar hakaret ediyor ağza alınmayacak küfürler ediyor ahlaksızca şeyler yazıyor. ben bi devlet kurumu sitesi adı verdim diye o kadar chat banı aldım. burda isyanım bize yardım eden forum adminlerine ve özellikle sayın shade admine değil genel. oyuna para yatırıyorum emek veriyorum 3 yıldır neredeyse her gün giriyorum zaman ayırıyorum ama bu kadar basit bi kuraldan 7 gün gibi aşırı bi ban yiyorum. gerçekten oyundan soğutuyorlar insanı. bu da böyle bi isyanımdır. teşekkür ederim.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Oyun sohbetinde küfür eden ve hakaret kullanan oyuncular cezalarını alıyor her zaman merak etmeyin, bazen ufak gecikmeler olabiliyor sadece, o tarz mesajların üzerine sağ tıklayıp rapor edebilirsiniz oyuncuyu bu arada. Sizinki de biraz talihsizlik olmuş daha dikkatli olalım. ;)

Saygılarımla.

Nihil bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.