cephane

Discussion in 'Genel Sorular' started by papara, Apr 16, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. papara

papara User

3500 inciye 1000 ignis veriyor her zaman şimdiye kadar 3500 e 10.000 cephane veriyordu bu bi hata mı yoksa artık böylemi olacak.
    böyle olacaksa sistemlerin ödüllerinide artırın o zaman

70 milyon inciye 20 milyon cephaneye veriyor

2. tek sorun cephane değil bence.

3183 x Tatlı Ejderha Yumurtaları kaldırıldı. Nedeni: Etkinlik çarkçısı.

yamadan önce 200-250 verilen yumurtalar şimdi 100-100 veriliyor ama geri almaya gelince maşallah. 30 tane npc demek giden cephane de cabası ayıptır ya.

3. papara

papara User

valla ben oyunu saldım salmasına da arada bi girip bakıyorum bi değişim olmuşmu diye yok hala aynı az kaldı bırakıyorum böyle devam etsinler

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Durumu bildirdik, muhtemelen bir hata oldu, düzeltilecektir.

Saygılarımla.

5. peki bu düzeltme öncesinde alınmış olan miktarlar ne olacak?

6. ShaDe.

Bahsettiğimiz konu cephane fiyatının daha pahalı olması zaten muhtemelen yanlışlık yapıldı düzeltme yapılır diye düşünüyorum, ek bir bilgi alırsak sizlerle paylaşırız.

Saygılarımla.

7. papara

papara User

ben 20.000 aldım umarım aradaki farkı geri öderler malum bir açık oldugunda nasıl geri alıyolarsa bunuda geri ödemeleri gerek

8. Valla ne iyi iş 20.000 yumurta topla sonra balık çıkmasın piyasaya vergi de kesmesin hep kendinizi düşünüyorsunuz. birazda alt levellerde gemisini geliştirmeye çalışan oyuncuları düşünün. sen 20 bin toplarsan öbürü 10 bin toplarsa sistem atmazsa diğer oyuncular ne yapacak bence dünkü yama dan sonra böyle güzel oldu herkese şans tanındı evet belki %40 kesmesi fazla olabilir ama hiç sistem çıkmamasından iyidir. hep bana demeyin diğer oynayan ları da düşünün derim saygılarımla.

9. ShaDe.

Selam,

Değişiklik olur mu tekrar bilemiyorum ama geribildirim yaptık bununla ilgili.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.