Çelik Kaplı Zincir

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *erve tarafından 2 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *erve

*erve User

ben etkinlik pazarında bulunan 3 adet zinciri de aldım. 1.yi aldığımda gemimin top doldurma süresi 1.89'a düştü. Diğer ikisini aldığımda dolum hızı hala 1.89'da idi. 1 tane takmayla 3 tane takma arasında bir fark yok mu ? uzatmaalar konusunda çok fala bilgi sahibi değilim. Iskarmozları da almayı düşünüyordum 1 tanesini alsam yeterli mi o zaman?

2. Sadece zincir takıyorsan ne kadar taktığın farketmez. Ama mesela ıskarmoz koydun yanına zincir takıyosun o zaman ne kadar fazla zincir takarsan o kadar düşer doldurma süresi. Yani genişletmeler tam özelliğini tek başınayken verir. Yanına bişey taktığında bozulur ama ne kadar fazla ekelrsen biraz daha fazla verir özelliği.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Uzatmalar tek başına olduğu takdirde en verimli halde etki eder diğer uzatmalar ile birlikte kullanıldığında etkileri azalır. Açıklama için !Piri_Reis! ' e de teşekkürler. :)

Saygılar.

!Piri_Reis! bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.