Çekirdek Üretimi Öneriler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 24 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çekirdek üretmek için top parçalamak gerekiyor fakat 5. ve 6. seviye 300 toptan bir tane ancak üretebiliyoruz.

Bu topları bizim kasmamız için etkinlikler çıkıyor mu ?

Yağmacının ödülüne en azından 10 tane bile olsa alabilsek yavaş yavaş biriktirsek güzel olmaz mı.

Veya topları inci taç yulong safanad ile alıp belirli miktarda üretsek faydalı olabilir.

Benim bilmedğim yöntemler varsa arkadaşlar öneride bulunur musunuz ?

İyi akşamlar.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Birkaç etkinlik önce etkinlik sandığı ve enkazlardan oldukça fazla sayıda 5. ve 6. seviye toplar alınabiliyordu. Muhtemelen yine etkinliklerle ara ara yapılabilir bu şekilde.

Saygılarımla.

3. Evet bende ilk defa orada kasabildim ama ne sıklıkla geliyor ben 3 4 aydır oyuna döndüm bir etkinlik geldi bu şekilde daha önceden geliyor muydu ?

4. Yağmacının ödülüne veya etkinliklerde karaborsaya koyulsa az da olsa kasamaz mıyız bu öneri daha önce iletildi mi ?

5. ShaDe.

O kadar top veren etkinlik ilk kez gelmişti.

6. ShaDe.

Bu öneriler yapıldığı için etkinlik konulmuştu büyük ihtimalle zaten, öncesinde çekirdek yapılamıyordu neredeyse.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.