Çekirdek Parçacıkları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ethemuymazz tarafından 28 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kayıp Filonun Hikayeleri isimli konuda
    8,12,16,20,24,30,50'lik toplar-Ay Demiri Parçacıkları
    55 ve 60'lık toplar-Kor Lal Parçacıkları
    Şeklinde parçalama elde edilişleri görünüyor fakat bunlar oyunda bu topların geri dönüştürülmesiyle elde edilemiyor.Değişiklik mi oldu yoksa bilmediğim bir şey mi var.
    Altınla elde edilen toplardan sadece amiral topuyla parçacık elde edebiliyorum sanırım

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Evet şu an için altınlı olarak amiral toplarıyla çekirdek elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.

ethemuymazz bunu beğendi.
  3. Bu çekirdek parçaları hiçbir işe yaramıyor ki

4. ShaDe.

Starjüt parçacıklarıyla kritik hasar veren çekirdekleri oluşturabiliyorsunuz.

5. Bunu nerden yapabilirim bilmiyorum da bir yer var mı okuyabileceğim

6. ShaDe.

Üretim bölümünden 27,5 kiloluk top almanız gerekiyor altın ile, daha sonra onları parçalayıp 30'luk top alacaksınız, onları da parçalayacaksınız, ardından amiral topu alıp parçaladığınızda starjüt çekirdeği parçaları alacaksınız. Aşama aşama dediğim gibi yaparsanız starjüt çekirdeği elde edeceksiniz.

Saygılarımla.

7. Amiral topları var elimde direkt onu parcalasam. Ayrıca bunları nasıl gemiye ekliyorum yoksa parçacık elde edince kendisi otomatik mi gemiye ekleniyor

8. ShaDe.

Elinizdekilerin yeterli olacağını sanmıyorum epey yüksek sayılar gerekli tüm toplardan. Gemiye topları uzatmaları koyduğunuz yerin olduğu bölümde çekirdek kısmı var oradan gemiye ekliyorsunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.