Casuslama sıkıntısı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 27 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Oyunda malum bir çok kişinin kullandığı şekilli nickler var. Ben de kullanıyorum. Ancak bir süredir yaşadığım şöyle bir sorun var. Adam boştayken beni batırıyor. Bu tmm. Sonra seyir defterinden adamın nickini kopyalayıp casuslamaya çalıştığım zaman ismindeki bir şekli geçersiz harf olarak tanımlıyor ve doğal olarak casuslayamıyorum. Adam batırıp toz olup gidiyor. Sıkıntı madem casuslamak istediğimde isminde geçersiz harfler var; bu adam bu nicki nasıl kullanıyor. Ki şunu da denedim. Madem bu kullanıdığı terim geçersiz harf olarak duruyor. Kendi nickimin sonuna koymayı deneyeyim dedim nick değiştirme kısmında. Orda da geçersiz harf olarak görünüyor. Nick değiştirme kısmında geçersiz olarak gözüküyorsa bu adam bu ismi nasıl aldı?

2. Neymiş nicki ben bi casuslayım bakayım.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazmalısınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.