Öneri Captcha Sistemi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve [ASİL]COMMANDER tarafından 10 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelmeli mi?

1. Gelebilir

oy sayısı 3
    100,0%
  2. Gelmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Azalan ödüller sisteminin mağdur ettiği bot kullanmayan oyuncuların haklarını korumak adına bir önerim var; Yoklama sistemi

Nedir bu yoklama sistemi?>>>>;
    Oyun içinde her 10-15 dakikada bir(zartadan) , 1 dakika süresi olan ve o bölüme girip resimde gösterilen kodların veya yazıların ekrana yazdırılmasını isteyen bir yazılım.

Düşünelim misal ben bot kullanıyorum ve oyuna uğramıyorum , 8 saatten sonra kodları giremeyeceğim için ceza yemeye başlarım.

Misal ben bot kullanıyorum ama ara ara oyuna da bakıyorum yani işyerindeki bilgisayarımda açık oluyor sürekli bot , ara sıra girip bakınıyorum felan. Bunun çözümü kodların tabiri caiz ise zartadan , zamansız bir şekilde gelmesi.Yani belli bir süresi olmayacak bunun , adam bilgisayara ara ara da baksa o kodları yazamayacak ve kaçıracak, cezasını yiyecek.

Misal ben bot kullanmıyorum ve kendim kasıyorum , cebimde param var ve inci ihtiyacım yok ligde de işim yok ben onu bunu kesiyorum dolanıyorum ortalıkta felan, 10-15 dakikada gelen kodları yazıyorum ve oyun süremi 8 saatten daha fazlaya çıkarabiliyorum. Bu sayede bot kullanmayan oyuncular mağdur olmayacaklar.

İnandırıcı gelmeyebilir ama cidden bu oyunu 8 saatten fazla oynayan çook insan var. Öğrenciyim mesela ben, ders çalışmamı gerektirmeyen dönemlerde oyun oynuyorum sürekli yani oyun bağımlısıyım.8 saat dediğiniz nedir ki? 15 saat felan kalırım ben bilgisayarın başında. Marifet değil kötü bir alışkanlık ama böylelerinin olduğunu göstermek için söyledim.

Dediğim sistem oyun içinde üst bölmelerden bir tanesine konuşlandırılmış yeni bir simgeye sahip olabilir , kod zamanı geldiğinde o simgenin rengi değişebilir veya renk körleri için işaretler çıkabilir orada. Sesli bir sistem olmayacak zira işyerinde botu kullanan adam sesi duyar , kodları yazar.

Bu sistemin sanırım tek bir dezavantajı olur o ise akşama kadar botta kalan adamın akşam da gelince eliyle oyuna devam edebilmesi olur.Bunun önlenmesi de azalan ödüllerin 4-5 saatlik bir sürede başlaması olabilir.

Görüşlerinizi bekliyorum,Gerekirse ben bile yardımcı olurum bu sistemin yapılmasında.

Şahsi düşüncem oyuncuların büyük çoğunluğu, bot kullandığı için yoklama sisteminin gelmesini istemeyecek. Burada bir ortak noktaya varılacak olursa o da
    azalan ödüllerin saatlerinin aynı kalması olabilir.

Raporlarınıza ekleyebilir misiniz moderator arkadaşlar?

Son düzenlenen: 10 Mart 2019
  2. gayet güzel olur

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Düşünceniz güzel. Captcha uygulaması gibi tıpkı. Fakat savaşırken önünüze pat diye captcha gelse ? Konuyu kilitleyip ilgili kişilere söylüyorum. Eğer uygun görülürse raporlara eklenir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.