Calypso'nun Yavrusu ödülü

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve globalkorsanlar tarafından 28 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2024-02-28 01:01:09
    Penelope adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    2024-02-28 01:00:59
    Calypso'nun Yavrusu adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    2162 x Etkinlik puanı aldın.
    943335 EXP (Tecrübe Puanı) aldın.
    2024-02-28 01:00:58
    1 x Kana Susamışlık kaldırıldı. Nedeni: Kullanıldı.
    Ben anlamadım ne ruh atıyor ne başka bir şey atıyor hasara göre 4m exp veriyor başka bir şey yok süs diye mi var görev olmasa oyuk bile atmam ya

• Verdiğiniz hasara göre TP, İnciler, Taçlar, Safanad, Orikalkum veya Yulong sikkeleriyle ödüllendirilirsiniz.

*SILAHSOR* bunu beğendi.
  2. Merhabalar ,
    Etkinlik puanı sayacım 155927 ve %81 de takılı kaldı sanırım haftanın başlangıcından beri aynı sayıda ve yüzdede. Her kestiğim etkinlik NPC sinden sonra baktığımda değişiklik olmuyor. Kapat aç yapıyorum yine düzelmiyor. İlgilenebilir misiniz ?

Saygılarımla.

globalkorsanlar bunu beğendi.
  3. fizikci1

fizikci1 User

30 level ve üstüne ödül vermiyor

4. fizikci1

fizikci1 User

etkinlik görevlerini yapmalısınız, günlük yenileniyor

5. Ne anladım ki 30 levelim 30 haritasına calypso atmıyor altına da bunu atıyor

6. Merhabalar ,

Daha bugün etkinlik görevini yaptım 10 k puanı vermedi ? Neyi bekleyeceğim sayacın yükselmesi için ?

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu sistem gemisinde belirtildiği gibi seviye sınırı olduğu için ödül alamıyorsunuz.

Saygılar.

8. Çaresizlik ShaDe modum seviye 31 oldum bugün başladığım günden beri 6 saatlik günlük görevi yapıyorum anca bu kadar şimdiye kadar bir kez 31 haritasına attı hep 32-33-34 gibi haritalarda

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Sağlık olsun, önümüzdeki etkinliklerden daha çok yararlanırsınız seviyeniz de yükseldiği için. :)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.