Cadı Gecesi Etkinliği 2021

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_witchnight.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan Cadı Gecesi Etkinliği 2021 hakkındaki görüş, düşünce ya da fikirlerinizi bizler ile bu konu başlığı altından sayı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. -Lotes-

-Lotes- User

npc ler yetersiz....

3. Npc ödülleri az. Özellikle kara kedi kovaladığına değmeli. Ayrıca enkaz daha az.

4. Amiral çıkma sayacı çalışmıyor.

5. standart her etkinlikte olduğu gibi npc az ödüller bi ayarlanmalı...

6. Npc az ödüller artırılmalı uğraşmaya değer olsun

7. Etkinlik duyurusunda çeviri hatası olabilir mi? Kötü kalpli tasarım ödülü Kara Kedi'den mi alınıyor yoksa Yanan Cadı'dan mı? İngiliz Forumunda yazan ile bizdeki farklı

8. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

Npc sayısı çok az. Yarım saatte 2 büyülü kurban bulabilirsek iyi.

NPC sayısı artırılmalı. TR serveri gibi kalabalık serverler neden düşünülmüyor

9. Allah için bu etkinlik ne git gide bozdunuz ben bu oyunu ilk olarak 2009-2010 da açtım önceden harita etkinlik gemisinden geçilmezdi nasıl etkinlik bu gözünüzü seveyim arttırın artık şu etkinlik gemilerini

10. Npc sayısı çok az haritalarda dolanıyoruz ama ne yazık ki npc bulamıyoruz

11. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Eskiden npc aramak diye bişey yoktu sene 2012 çok iyiydi gerçekten şimdi sistem aramaktan oyuncular soğuyor gerçekten

12. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

npc bulana kadar etkinlikten sogudum

13. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

20 gemi kucuk gemi arıyoruz sonra 200 kişi büyük npc kovalıyor :D

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  14. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

1 tane sistem gemisi atıyor sadece eskiden 4 tane atarlardı

15. NPC ödülleri güzel aslında fakat NPC yi bulmak zor :) NPC sayısı artırılmalı.

16. cellat2735

cellat2735 User

Loreena Barrett görev alabilen var mı alınmıyor

17. Npc sayısı gerçekten az .ödül normal.Npc sayısı artırılması lazım. Ödül aynı kalsada olur

18. cellat2735

cellat2735 User

biz yazmanktan bıktık artık, etkinlik npc leri az değil yok yok

19. çok elinize sağlık, tam aradığım ve istediğim gibi bir etkinlik. görevden kalan vakti bir şey kesmek için harcamıyorum, çünkü ortada ne kesecek bir şey var, ne öldürecek canavar ne de sandık. tam aradığım gibi, normal görev yapıp 3-5dk sonra çıkmalık etkinlik. tek artısı incin varsa gülle stoklayabilirsin.

levent4141 bunu beğendi.