Çaba Sikkesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SONSONSON tarafından 19 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SONSONSON

SONSONSON User

oyunda oluşan bı bug yuzunden çappa sikkelerimiz çekilmişti ne zaman + ya gececek veya - kaçtayız nerden örenecez onu çoktan + ya geçmem gerekirdi ama hala geçemedim bi bilgi almak istiyorum

dogu21 bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Hala artıya geçememiş olmanızın sebebi, açıktan faydalanmış olmanızdır. Oyun hatası diyorsunuz ya hani... Tamam haklısınız. Oyunda hata vardı. Fakat benim gemimde sikkeler neden ekside değil? O açığı bile bile faydalandınız ve hiç bir şekilde bu durumu savunamazsınız. Ben açık olduğu gün, açık olduğunu bildiğim için grup haritası oynamadım. Şimdi diyeceksin ki e ben napayım oyunun hatası neden oynamayayım grup haritasını. Bir gün bekleyebilirdiniz. Akşamına sorun çözüldü zaten. Dolayısı ile, bu sikkeler artıya geçmeyecek. Ekside görünmüyor, eksi kaçta olduğunuzu bilmiyorsunuz bunun hakkında ise bir açıklama gelmedi henüz. Ayrıca bilgi almak istiyorum demişsiniz. Konu hakkında gereken bilgiyi verdiğime inanıyorum. Hesabınız hakkında bir bilgi istiyorsanız, destek ekibine yazınız verirler ya da vermezler veya veremezler orasını bilemem. Şansınızı deneyin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.