Çaba Anahtarı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve lada1141414141 tarafından 7 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu teknik sorunlar bir şekilde telafi edilir, ondan pek şüphem yok. Bu oyunun asıl sorunu bot konusu. Çözülemeyen, çözülmesi zor bir konu. Bir önerim var ama dinlemezler ki?

2. merhaba ben çaba sikkelerimi birikiriyordum 500 civarı sikkem mevcuttu herkesin sıfırlandığı gibi benimdde sıfırlanmış bütün bufları toplu alma amacındaydım bu sorunu düzeltirken 30 40 çaba sikkesi silinen ile 500 civarı sikkesi silinene aynı muameleyi yapmayacağınızı umuyorum ya aynı şekilde iade edilsin yada kimin ne kadar sikkesi silinmişse ona göre muamele yapılsın teşekkürler

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Net bir bilgi gelirse, onu da paylaşırız.

Saygılarımla.

4. Star

Sorun biliniyor. Gerekli cevaplar verildi ve duyurular yapıldı.

Saygılar.

5. merhaba ben çaba sikkelerimi birikiriyordum 500 civarı sikkem mevcuttu herkesin sıfırlandığı gibi benimdde sıfırlanmış bütün bufları toplu alma amacındaydım bu sorunu düzeltirken 30 40 çaba sikkesi silinen ile 500 civarı sikkesi silinene aynı muameleyi yapmayacağınızı umuyorum ya aynı şekilde iade edilsin yada kimin ne kadar sikkesi silinmişse ona göre muamele yapılsın teşekkürler

6. Star

Selam,

Çözüme kavuşunca bakıp göreceğiz. Yanlışlık olursa bildiririz.

Saygılar.

7. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

2021-01-07 11:51:43
    52 x Altın hesabına eklendi. Sebebi: Çaba Sikkesi
    2021-01-07 11:50:26
    2000 x Ejderha Barutu hesabına eklendi. Sebebi: Çaba Anahtarı
    2021-01-07 11:50:18
    2 x Kraliçenin Nimeti hesabına eklendi. Sebebi: Çaba Anahtarı
    2021-01-07 11:50:14
    2 x 1. Seviye Dünyayaran topu hesabına eklendi. Sebebi: Çaba Anahtarı
    2021-01-07 11:50:10
    7000 x Taçlar hesabına eklendi. Sebebi: Çaba Anahtarı

Suporta yazamadığım için buraya yazıyorum Supotta arızalı

8. Açıklama yapıldı buz kraliçesi etkinliği geri iadesi yerine yanlışlıkla sezon iadesi yapmışlar verilen eşyalar geri silinmeksizin anahtar iade edilecekmiş sikkeler için de teknik ekip bir yazılım hazırlıyormuş geri iade etme amaçlı.

9. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

10. Star

11. Merhaba,

3 tane çaba anahtarım vardı ve şu an yoklar. Sadece bende mi var bu durum? Nereye gittiler?

Teşekkürler.

12. Herkeste var gerekli açıklama forumda yapıldı. Özetini vericem buz kraliçesi etkinliği sonu ödemesi yerine yanlşlıkla sezon sonu ödemesi yaptılar geri düzeltilecekmiş.

13. Kaçırmışım açıklamayı. Çok teşekkür ederim. Kısa süreli panik yaşadım

14. Star

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.